Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co se jinde nevešlo

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Blatník Fabia s2000- barum rallye

Původně odeslal zwerak Zobrazit příspěvek
    Tak proč ho ku.va bral když mu je k ho.nu, ho měl nechat ležet né?????
    protoze neni jako vetsina kolem nej a bordel v nasich lesich mu neni lhostejny....
    ...a na zaver trikrat p!co p!co p!co...
    Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Komentář

• hmmm no coment...

Dnes jsem našel v lese vyhozenou ojetou pneumatiku rozměr 195/65 R15 a jelikož mi není lhostejný bordel v lesech, tak jí prodám za 1kč... Vyshi nemáš zájem o koupi????
      Naposledy upraveno WRC_com; 04-12-10, 17:06.

Komentář

• Re: Co se jinde nevešlo

Teď mimo prodej.Občas se pobavím nad příspěvky , kde se občas objeví zajímavé chyby: např. koňí atp. . Dál se mi je nechce vypisovat.....
        Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Chápu že polámaný blatník je majiteli k ničemu, ale např. mě někdo "ukradl" plechovou SPZ, kterou jsem "zapoměl" ve škarpě... To mě dost nas..alo...

Komentář

Třeba tu SPZ někdo bude prodávat na aukru a můžeš si jí koupit zpátky.
            Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Nebo v horším případě někdo na tvou SPZ "nakoupí plnou"a máš po ptákách
              Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Citroen C4 WRC získal ocenění Autosport Awards za nejlepší vůz roku 2010. Stejné ocenění dostal i Sebastien Loeb za nejlepšího pilota roku 2010.
                Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Myslím že zaslouženě

Komentář

Zajímavé ocenění, je někde vítězný vůz a jezdec z minulých sezon?

Komentář

Miloši, Wiki ti otázku zodpoví
                      Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Původně odeslal hujer Zobrazit příspěvek
                        Nebo v horším případě někdo na tvou SPZ "nakoupí plnou"a máš po ptákách
                        to už se vlastně nedá stihnout

Komentář

Krátké video z předávání cen FIA v Monaku. ODKAZ

Komentář

• Rally

Mám asi hoooodně hloupý dotaz, tak se prosím nezlobte na laika, a prosím o trochu trpělivosti

Můžete někdo rozepsat všechny druhy závodů (stačí ty amaterčtější-nějaké mistrovství evropy a světa fakt být nemusí ) s podmínkama pro auto i řidiče? Rám je nutný do všech kategorii?
                            Prostě a jednoduše odkud začít, hledal jsem, ale do podrobnosti to nikde nikdo nerozepisoval. Myslím, že nejlepší by bylo začít ve skupině "N1, N2" ale nějak nevím do kterých soutěží s tím můžu ani jaké přesně jsou.
                            Děkuju za každou dobrou radu

Komentář

Doporučuji projít si vlákno Amatérské Rally v ČR: http://forum.ewrc.cz/showthread.php?t=164&page=109
                              Tam je spousta odkazů na stránky organizátorů amatérského závodění.
                              Například Rallyslalom jezdící se v okolí Zlína má stránky tady: http://www.rallyslalom.ic.cz/
                              Nebo akce Ve stopě Valašské zimy tady: http://www.valaska.cz/
                              Nebo stránky Autoslalomu jsou tady: http://autoslalom.webnode.cz/
                              Chce si to projít a pročíst. Je toho celkem hodně...

Komentář

Díky, hned nato kouknu, hlavně mě zajímají úpravy protože jsem našel jen, že ve třídě N sou auta seriové a upravy minimalní, ale jestli se dává rám atd už sem nikde neviděl-popřípadě s čím na jaký závod se smí a s čím nesmí...

Komentář

Working...
                                X