Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co se jinde nevešlo

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Nejrychlejší ŠKODA

Před časem tady někde byla zmínka o anglickém projektu pro Bonneville. Včera ve 13:24 tahle 500 koňová Octávka překonala 200 mil, tedy cca 320 km a brousí si zuby na rekord své kategorie (347 km/h). Má na to čas do 20. srpna...
    Podrobnosti http://news.autoplus.fr/news/1444731...-Skoda-Octavia
    ale asi i jinde. Narazil jsem na to, jak číhám na Loeba a VW :-)

Komentář

• Re: Co se jinde nevešlo

Je to trošku mimo mísu,ale dovolím si to tu písnout. Včera jsem měl možnost se svézt z Prahy-Bráníku Posázavským pacifikem taženým párou kolem řeky Sázavy nádherným prostředím až do Kácova. Když pominu nádhernou krajinu údolí řeky Sázavy s nespočtem chatek,osad,tunelů,krásných výhledů zakončených poutí v Kácově a exkurzí do místního pivovaru, nesmím zapomenout to proč to píšu sem. Byl jsem přeqapen kolik fotografů nás po cestě potkávalo. Nepočitaje neustále mávající a fotící chataře a místní občany, tak bylo na "RZ" i velké množství fotografů,kteří zřejmě celý den čekali na dva průjezdy naší soupravy na různých místech zcela mimo civilizaci. Dokonce byli vidět i stanující fotografové v poli se slušnou technikou (souzeno mojim laickým pohledem).Bylo zajímavé tyhle lidi pozorovat,jak svým během se snaží zachytit vlak ze všech možných i nemožných úhlů....Ale určitě to stálo za to.
      Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Prodám vlajku ŠKODA, viz [COLOR="Red"]Aukro[/COLOR]
        ŠKODA Fabia R5

Komentář

• Nové rally mimino bylo počato :-)

Komentář

• Re: Volkswagen WRC

Když jsme u těch peněz, nedá mi to, abych nepřipsal jednu informaci z říše motorek. Od příštího roku se má v MS silničních motocyklů jezdit místo třídy 125 dvoutakt třída GP3, což jsou 250 čtyřtakty a dostali omezení, že motorky nemají stát více, než 100.000 Euro!

Co mi ale vyrazilo dech úplně, byla info z úst komentátora(který mj. motorkami dýchá) při nedělní VC San Marina, že roční pronájem Hondy pro třídu MotoGP činí 2,8 milionu Euro + 600.000 Euro za převodovku!!! Tak teď už se nedivím, že jich tam jezdí "pět a půl".

Komentář

Docela pěkné nové autíko : http://www.tatraphoenix.com/cs/uvod

Komentář

17. září se v Hradci Králové otevře nový okruh.

"Svým profilem připomíná spíše autokrosovou arénu, ale délkou tratě překonává třeba i Sosnovou. Přesné specifikace okruhu se teprve dozvíme, ale zřejmě budou k dispozici dvě asfaltové konfigurace s délkou 1,0 a 1,3 km, případně bude možné okruh prodloužit o šotolinovou vložku na celkovou délku 1,7 km. Okruh se nachází v areálu vojenského letiště a jako jediný okruh v Česku a jako jeden z mála v Evropě vůbec nabídne skutečně křížení závodní trati přes "skokanský" můstek. Podobnou fíčuru sice nabízí i Sosnová, ale při jízdách pro veřejnost je rampa uzavřena. Nikoli však v Hradci Králové."

zdroj: czechring.cz a autoweb.cz

Komentář

Chvilka tréninku a už je zle.
                  NO INJECTOR, NO ABS, NO COMPUTER, NO PROBLEM

Komentář

Nasucho je to vždycky nepříjemný :-)
                    Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

• Jaké boty na ježdění

Ahoj, na konci měsíce mě čeká škola rally (http://www.rallyskola.cz/) a doporučené jsou závodní boty, pokud člověk má. Určitě bych to odjezdil v teniskách, ale říkal jsem si, že když už tam jedu, aspoň ty boty bych si mohl pořídit (jinak ambice jezdit víc nemám, nebo lépe řečeno na to nemám prachy

Trochu mě překvapilo, že u závodních bot není problém, aby stály 6 tisíc nebo i víc a v podstatě jediný levný, na který jsem narazil, jsou tyto:

Na to jedno poježdění by to mělo stačit, ale když už jsme u toho, co má taková obuv mít? Má mi být spíš těsná nebo volná (podobně jako běžné boty)? Nebo máte případně někdo tip na nějaké lepší a pořád cenově přijatelné?

Díky!

Komentář

Boty spíš těsné (ale pohodlné) bez nějakých zbytečných výstupků. Já mám nějaké od vietnamců, vypadají podobně (byť jsou jen nízké pod kotník) a taky fungujou

Komentář

Subaru XV, nástupce Imprezy

Komentář

Mám pocit že nástupce ostré Imprezy, ale bude vycházet z jinačího auta. Někde to tu bylo, je to takové kupé podobné široku a má se to jmenovat jenom STi, nebo WRX.
                            Zdar jak sviňa.

Komentář

To už se tak jmenuje i v současné (odcházející) generaci. Impreza v názvu není. To co myslíš ty je BRZ (zatím studie) a má to být zadokolka, ODKAZ.

Komentář

• Re: IRC a jeho budoucnost

Vše svědčí o tom, že Škoda skončí v rally a všechny aktivity tady po ní převezme VW. Auta do SWRC a asi i IRC budou pomalu stejná jak do WRC, takže tady není problém a pan Q. si moc neoddechne, navíc ve vrcholné WRC mu nejspíš VW pěkně zatopí. Není důvod, aby se "tloukly" dvě koncernové značky v jednom sportovním odvětví, bohužel.
                                Škoda už avizovala svůj velký ekonomický rozvoj:
                                Během koncernového večera před startem frankfurtského autosalonu odhalila automobilka Škoda koncept MissionL. Ten je velmi blízký sériovému provedení, které se na trhy v Evropě, Rusku a Číně dostane v roce 2012. Výjimkou je Indie, tam bude nový vůz v upravené verzi k dispozici už letos.

a tak se dá čekat, že se bude chtít prezentovat i v motorsportu a převezme WTCC po nepříliš ekonomicky zdravém Seatu. WTCC znovu nabírá dech s globálními motory 1,6T a bude to dobrá výkladní skříň pro Škodu coby úspěšného výrobce.

Komentář

Working...
                                X