Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co se jinde nevešlo

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: IRC a jeho budoucnost

Je jisté že ve WTCC budu škodovce držet palce. A moc. Ale v rally mi prostě bude chybět domácí zástupce

Komentář

milín60: a myslíš, že do toho půjdou právě s tim MissionL? já bych tam teda radši viděl octávku
      eWRC.cz Motorsport - - - RBRplus

Komentář

Abych řekl pravdu, tak uvažování s čím bude Škoda ve WTCC je pro mě docela bolestné, když vím, že skončí v rally...na druhou stranu, alespoň, že tam motorsport bude a časem si holt zvyknem, resp. budeme si muset zvyknout.
        Ten nový koncept asi bude do budoucna tahoun, takže bych si tipl na něj, ale jak už tuším Chorda napsal, nějak mi nedochází existence MissionL a Octávky vedle sebe, víceméně mi ty auťáky přijdou stejné.

Komentář

Jestli to není tak, že MissionL bude uveden do prodeje coby nová generace Octávky

Komentář

Miloši no jo, ale oni avizují i další generaci Octávky, to je to divné. Resp. píšou, že to má být chudší auto(chudší jakože Octávka?) pro rozvojové trhy. Tak asi ano, asi se uživí oba typy. Tak to by mohla do toho WTCC jít asi spíš ta nová Octávie, tu asi do té doby taky představí. Od Škodovice se ještě dočkáme smrště.

Komentář

ten Mission má bejt něco mezi Fabií a Octavií, jako má třeba VW Golfa, ale nechápu proč to neudělali taky jako hatchbacka, mělo by to stát pod 300 000 v základu a Octavia 3 má bejt předvedena někdy příští rok a bude asi na bázi toho Missiona
              taky by mě zajímalo do jakého segmentu ten Mission bude spadat když Fabia je B (malé vozy) a Octavia je C (nižší střední)
              eWRC.cz Motorsport - - - RBRplus

Komentář

Tak ten MissionL má být nástupce Octavie Tour - tzn. auta velikostí sronatelného s Octavií ale cenově dostupnějšího. Navíc se spekuluje, že Octavia by mohla povyrůst a vyplnit velkou mezeru mezi ní a Superbem.
                Ale jinak ten nový design Škodovky vypadá super.

Komentář

Pokud se nepletu tak Škoda začne zanedlouho obnovovat svůj výrobní program a myslím, že bude i více typů. Tedy to z čeho se bude dělat nový závoďák pod komínem je velká neznámá možná i pro samotné zaměstnance ŠM.
                  http://www.foxrallyteam.cz

Komentář

• Re: IRC 2011

mě by zajímalo kde jste přišli na to že pujde Škoda do WTCC ??? Hrabánek říkal že bude Motorsport v Bolce pokračovat, ale tím motorsportem by podle mě nemyslel stavění nového auta pro nějakou uplně jinou větev motorsportu než jsou zvyklí... takový dakar by byl hezčí
                    GOU HJONDÉÉ GOU !!!

Komentář

To ovšem může být matoucí.... Motorsport bude zachován.... Takže závodní tým škodovky bude dál.... A motorsport má více disciplín... Takže to může být i WTCC.
                      "Tady neseď, tady pojede 200 km/h" citace jednoho dobrovolného hasiče jako pořadatele, který upozornil fotografa v jedné ze serpentýn na RZ

Komentář

Peugeot jasně říkal, že společně se škodou tlačí na FIA, aby od roku 2013 jezdily mnohem levnější 1.6T, aby to bylo levnější závodění. Pokud by to tedy vyšlo, tak v roce 2013 nasadí škoda fabiu s motorem VW a peugeot 208čku s motorem citroen do nižších seriálů. Těch možností je víc, ale je pravděpodobné, že v roce 2013 budou jezdit v rally škodovky...nikdo neříká, že se škoda nemůže ve spolupráci s nějakým týmem vrhnout i na propagaci větších vozů ve WTCC, ale myslím, že Hrabánek ví, že to gró škody je rally.
                        Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

• Re: Co se jinde nevešlo

info. Škoda: http://www.novinky.cz/auto/244858-no...o-a-rapid.html

info. VW: http://www.novinky.cz/ekonomika/2449...onu-korun.html

Komentář

Co je za team TSG nebo TGS (snad je to dobře) z Estonska?
                            Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Toni Gardemeister Sport

Komentář

Že mě to nenapadlo,ještě když je tam psáno Hankook Asi mě zmátla ta Estonská značka, kamion stojí v Napajedlích. Nu což,burčák dělá svoje. Díky smeta.
                                Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

Working...
                                X