Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Varování: i takoví jsou mezi námi

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Varování: i takoví jsou mezi námi

puvodne jsem z toho nechtel delat nejaky skandal, ale po tom, co jsem se dozvedel i od dalsich lidi, jake meli s timto clovekem problemy, jsem si rekl, ze to tady hodim - berte to jak upozorneni, kdyz s timto clovekem prijdete do styku...

ctete: http://rallyphotos.cz/ripoff.php
    www.rallyphotos.cz

Re: varovani: i takovi jsou mezi nami

Stojím v tomhle za Tebou, měl jsem s tímhle "týpkem" taky problémy, člověk by si řekl, že vyspěl, ale je to pořád stejnej ....
    http://www.rallylife.cz

Komentář

Když jsem dnes koukl na ony stránky tak jsem nevěřícně kroutil hlavou....
      Ale po přečtení celé věci,tak to mi hlava fakt nebere a je dobře,že se DoN ozval !!!
      www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally

Komentář

Vím o koho jde, taky ho mám na icq, ale nikdy jsem s ním problémy neměl.
        Měl by to změnit na minulý desing a omluvit se ... !!!

Komentář

VZKAZ : " Ja si myslím že každý muže mít design podle sebe,třeba ewrc a emk se shodují z navrhem, at kdyz tak Don vydrží , to logo toho auta udělam nějak jinak...a omlouvám se všem,za tento MŮJ skandal. " P.Janiš ( není tu registrován )

Komentář

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale ewrc.cz a emk.cz mají zcela odlišné rozložení. Výše zmiňované stránky jsou si podpobné až moc a tíha důkazů je jasná.

Není tento člověk ten samý co zde na fóru vždycky přišel s nějakýma stránkama, kde byly jen okopčený věci a užitná hodnota nulová? Takovej zdejší spamer, kterej byl vždy zakázanej a tak si udělal novej účet?
            Červená raketa, momentálně s rozbitým nárazníkem. Ať žije kus plastu ležící na D1

Komentář

Původně odeslal Rallme Zobrazit příspěvek
              Vím o koho jde, taky ho mám na icq, ale nikdy jsem s ním problémy neměl.
              Měl by to změnit na minulý desing a omluvit se ... !!!
              no já nevím...omluvit se může/měl by...ale myslím že každý z nás jsme si na něj udělali svůj obrázek a ten u mě je přesně opak donových fotek:-D
              "Když se ti zdá že máš všechno pod kontrolou, jedeš prostě moc pomalu" - Mario Andretti

Komentář

Pája se mnou chtěl taky pěkně "vyjebat". Je to dávno,takže nemá smysl rozvádět detaily. Naštěstí jsem jeho podvodný pokus prokoukl a pak z jeho strany následovala série omluv,ale z omluv se náhle staly nadávky a urážky...
                "If you no longer go for the gap that exists, you are no longer a racing driver." - Ayrton Senna

Komentář

Re: Varování: i takoví jsou mezi námi

Hmm tak to je teda pěkný humus. Takovým lidem bych odstřihl přístup k internetu... Kdysi před pár lety jsem provozoval jedny z prvních českých stránek o RBR, kde jsem dával své textury a taky mi to někdo komplet obšlehl a ani se nenamáhal něco měnit, dokonce měly jednotlivé obrázky a styly pořád stejný název

Takových lidí je na netu spousta a evidentně musí být dost hloupí, když si ani neuvědomují, co dělají...

Komentář

Mimochodem, DoN i Pavel Janiš dávají fotky i na Autosport.cz, trochu paradox.

Ale DoN má pravdu, s hurwajsem mám své zkušenosti taky.

Komentář

_______
                      Naposledy upraveno Vyshi; 09-11-09, 23:25.
                      Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Komentář

Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvek
                        Mimochodem, DoN i Pavel Janiš dávají fotky i na Autosport.cz, trochu paradox.
                        Ale DoN má pravdu, s hurwajsem mám své zkušenosti taky.
                        Jo, taky jsem o nem uz slysel par historek
                        Naposledy upraveno Zdenda17; 09-11-09, 23:03. Důvod: preklep

Komentář

Zdá se mi, že od té doby jak to o něm napsal DoN na internet, neměl na AS už žádnou galerii (ten, co kopíroval).

Komentář

Working...
                          X