Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Neskutečné drby pro pobavení

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Neskutečné drby pro pobavení

Tak jsem to pročet zpětně trošku a asi se pudu namazat
    jac: Teď si mě pobavil
    Willy: Dělám to dobře, když leju do Fabie 1,9 TDi Castrol Edge TurboDiesel 5W40?
    http://www.speeder.czweb.org

Komentář

Jdi prosím dělat něco užitečnýho, ani to nečtu. Nemám náladu na nějaký psychorozbory, ležím ti v žaludku pořádně čecháčku... Že s tím ztrácíš čas nevím opravdu proč...
      Na to je dobrej sex, nebo si jdi udělat dobře jinak. Neznáš mě, tak mlč. Už jsem ti to psal, je to jednoduché...Soudit lidi po netu to je parádička....
      Svoje jsem napsal...Nemám čas na tyhle žabomyší války..Tady některý máničky neuměj ani rozumně argumentovat a ikdyž v příspěvcích Petra V byla na půl pravda určitě a potvrdil jsem to klidně, ne že ne! milý JACu, taky to mohl celou dobu nechat bez urážek, primitivovi se omlouvat nebudu. Jenže vy máte povětšinou malý p.indíky děsně, to je celej problém...
      Hoši, neunavejte se...Radši mluvte k tématu, s tím máte někteří neustále problém...Pak by jsme tady neřešily psychorozbory:-DDD To je neverending story. Nemám patrony na tohle, už. Až tady určitý lidi přestanou mít pocit, že si Willy myslím, že je chytrák...a že neuznává jiný názor a kdoví cosi, bude to fajn. Ale Willy je úhlavní nepřítel, všech ješitů, to je celej problém, váš ne můj já se bavím vždy k tématu...Nemám čas na tohle....Vlezte mi na záda už, starejte se o sebe a ne o flamy neustálý. Nakonec to vždy odser... já, to je na tom to nejlepší.
      Naposledy upraveno willy2.0; 26-02-11, 15:42.

Komentář

willíku, myslím, že je čas jít opět grilovat. A výjimečně si odpustím radu, čím bys to měl máznout.
        Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Novej do háje, že tě pořád baví do někoho rejpat chlape...Já vás prostě nechápu.
          Pojdte řešit rally, když budu pindat kraviny klidně chybu přiznám přeci.
          Ale ty osobní výpady...Proč prostě neumíte napsat, nemyslím si, že máš pravdu, mám na to takovýhle názor...JE TO TAK težký? Není.
          Přál bych si zažít někdy rozumnou argumentaci...Já se točím protože, nejsem zvyklej na hospodskej styl debaty...Prostě mě to irituje.
          Zkuste se nad tím někteří zamyslet...A to nemluvím o popichování.
          Bral jsem si vás někdy do huby první? Řešil vás?
          NE! Bavil jsem se o rally..Ikdyž jsem neměl pokaždý pravdu...Nikdy jsem z vás nikoho neřešil. Nemám to zapotřebí.

Komentář

Nutná viskozita oleje velmi závisí na konstrukci motoru, kapacity a konstrukci jeho ol.čerpadla a ostatního olejového hospodářství a nelze jednoznačně říci, že čím hustší,tím je olej lepší....navíc je na světě cca 6-7 rafinerií, všichni ostatní už jenom z těchto surovin míchají, včetně Castrolu a ost.
            Jinak jsem si už delší dobu lámal hlavu nad tím, čím mě styl a slovosled jednoho přispívatele připomíná....
            Už to vím,je to jak památný projev z Č.Hrádku....

Komentář

Taková grilovačka maďarskejch bojlerů by nemušela bejt zlá.
              Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Willy vůbec nic proti tobě nemám,ale nezlob se na mě,když tě čtu tak si víc a víc myslím,že neujíždíš na rallye,ale spíš na nějakém lepším zboží,ne třeba do žily,ale něco si semo tamo dáš,že jo? AK47

Komentář

Původně odeslal Vrátníček Zobrazit příspěvek
                  Už to vím,je to jak památný projev z Č.Hrádku....
                  Tak teď jsem se fakt rozchechtal, ale máš pravdu, Milouš jak vyšitej
                  Jarda Krejčí

Komentář

Jen upozorňuji, že případný třetí ban je doživotní.....

Komentář

Není důvod, tak nevyhrožuj...Budme lidi trošku

Komentář

• Re: Pavel Valoušek jun.

Původně odeslal Breaky Zobrazit příspěvek
                        Někteří lidi ke stáru moudří , ale asi opravdu jen někteří :-)
                        Breaky, vždy jsem Tě bral jako inteligentního člověka,ale že vidíš v člověku,který má IQ 30 modlu,je pro mne nepochopitelné. Tak jako to,že nedokážete přijmout věc,že je něco bílé a něco černé. Něktěří z vás vše bohužel vidíte jako růžové, a to i přesto, že je to černé a někdy až hnědé, od těch h...n. Jen protože to říká vaše modla.
                        Hlavně se večer nebát a mít aspoň mačetu....

Komentář

Původně odeslal forde Zobrazit příspěvek
                          Pokud si to tady Valda pročítá,což určitě dělá..ta to vidím na hlavu v dlaních s mírnými pohyby ze strany na stranu a neustále opakující se větou..pane bože kde jsem se to dostal!!
                          Neboj, většině nerozumí,nebo ji nechápe.....

Komentář

jac: Todle fakt ale ne

Komentář

Důvod?

Komentář

Proboha, co to je tady za hovadiny. Valda má auto a jede, Míra má auto a jede. Co chcete víc??? Nejlepší by bylo, kdyby "fanoušci" nedostávali žádné informace. Do všeho pak kecaj (naštěstí jen na netu a dělají ze sebe hlupáky) a jsou z toho jen rozpačitosti. Místo abyste byli rádi, že máte informace, tak si hrajete na nějaké soudce a mravokárce a nikdo nic a nikoho neocení...tedy ano, pokud jeho idol vyhrává.

Komentář

Working...
                                X