Míro , nikdo Tě nekamenuje a určitě jsme rádi za každou informaci . Já jsem osobně rád i za Tvoje googlování . Ideální by bylo najít nějaký internetovský server . Ne všichni mají satelit nebo kabelovku.
Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)
Pepo zkouším.Největší problém je,že ty servry nerozumí česky a já zas nerozumím jinak než česky.Holt by to chtělo nějakou "mladší" krev,která tomu všemu porozumí a nám "postarším" to hodí přímo na talíř.Co?
Míro , tak to jsme na tom úplně stejně . Zkouším to pomocí slovníku Google , ale ...... . No , kdyby to bylo v jiném jazyce , co jsme se učili povinně na základce , tak by to bylo charóšoe , panimáješ ?
Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)
Novej ty přeci ten cizí jazyk znáš taky,když ste jich měli u vás měli celou hordu a možná nějaký i v chalupě.A jak bys mohl jinak kupovat benzín za dvě kačky a tranzistoráky?
Komentář