Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Neskutečné drby pro pobavení

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Neskutečné drby pro pobavení

Jac přečti si Kavárníkovo přspěvek k Prokopovi a řekni,co kromě gramatiky bylo závadnýho,aby byl přestěhovanej do drbů.U mnohých kravin je k tomu daleko větší důvod(třeba neustále se opakující kecy o defenestraci Opletalky a pod.)což se cenzorovi nejspíš líbí a pasuje to třeba do krámu!Mně to je fuk když mně šoupnou,ale každej to bere jinak.

Komentář

Souhlasím se Starým psem,ono je to tvořenou tím,kam se chce eWRC směřovat.

Komentář

Myslím si , že starej pes má po dlouhé době pravdu a dobrý názor má i Frantisek .
        Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Připadá mi,že tady chcou vytvořit "superspeciál" jen o rally a na diskuze nebude místo.Holt ironie,narážky,glosy už se nebudou tolerovat a nekompromisní admíni budou vše co tím bude zavánět budou mazat nebo přesunovat do"drbů".A co potom třeba Novej?jac?starej pes? a podobní co dobře glosují?I o tom je diskuse.A ta má být kde?Na foru!Kdysi jsem tu napsal něco o cenzůře a hned byl BAN.Takže čekám že po tomto příspěvku to dopadne stejně.A když jsou to drby pro pobavení tak se aspoň pobavím.
          Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

A já bych zase, i když pominu gramatyku a slovoslet, řekl, že kavárníkův výlev sem fakt patří. Ikdyž, pro pobavení to asi není. Nemyslím to zle, ale toto mi fakt smrdí čímsi osobním, nebo spíš ovlivněným něčím... O objektivitě nemůže bejt ani řeči a zkušenosti se závoděním snad taky ne. Fakt je to zlá, sírou vonící slina, která navíc nemá ani špetku základu v realitě a pravdě. Kavárníkovy postu se v naprosté většině líbí a proto jsem reagoval tak, jak jsem reagoval, prostě jsem nevěřil, že to napsal on. A pánové co mě znáte, máte pocit, že já bych byl někdy a někde obhájcem cenzury? Snad jen s výjimkou fotek pořízených v kajpě po půlnoci, za ty bych fakt vraždil, ale mám kliku, půlnoci obvykle nebobdím :-) Takže klídek a slunce v duši a pívo v dlani, nebo pod křídlem, což platí zejména pro šéfa Soví letky :-D

A co se mnou? Smazat a to nafurt a navěky a vaši Vrátilové vám budou vděční :-)) Ale ne, klídek. Místo na všechno možné tu jistě bude! Nebo jinak, pokud tu budu já, tak bude. Až mě smáznou, tak nebude ani internet (a neumím si představit, co by se muselo stát. to není protekce, to je víra ve svobodu slova (a víra, že jí nikdo nebude zlomyslně a bez důkazů a oprávněně zneužívat)), jak ukázali amíci dneska. Na oplátku jim zase kousli stránky FBI :-) Jsem zvědavej, co kousnou, až tu nebudu já? :-)

Sakryš, jsem ňákej filozofickej na to, abych by ve vláknu o drbech k pobavení, kampa mě asi přešoupnou teď? ;-)
            Naposledy upraveno Novej; 20-01-12, 19:25.
            Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Jedna taková malá připomínečka teda spíš nápad.Nebo možnáááá revolta.Napadlo mě,že téma které tady někdo založí,by měl redigovat on.(teda možná)po konzultaci s admínama.Ale jako nápad by to nebylo od věci,si myslím.
              Tohle založil Pepa(Koukola) tak by měl on mazat!popř,zvýrazňovat co bere a co ne.

Ale je jasné,že i toto neprojde

Komentář

A co s vláknama, kde autor je už dlouho mimo, nebo na to nemá čas? Navíc, tenhle prostor patří eWRC a ty bys jim chtěl nasadit do fora kukačky? ;-) To nevidím reálně, i když tě chápu...
                Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Míro , sice jsem toto téma založil , ale udržování pravidel příspěvků mají provozovatelé této vebové stránky . Oni mají zodpovědnost , oni si to musí usměrňovat a ne nějaký zakladatel tématu .
                  Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Novej beru zpět SZ.Já se překlikl o stránku.Bečím,bečím.

Komentář

hujer, klídek, jsou to drby k pobavení, na pláč si založ jiný vlákno :-)

Komentář

Původně odeslal starej pes Zobrazit příspěvek
                        Jac přečti si Kavárníkovo přspěvek k Prokopovi a řekni,co kromě gramatiky bylo závadnýho,aby byl přestěhovanej do drbů.U mnohých kravin je k tomu daleko větší důvod(třeba neustále se opakující kecy o defenestraci Opletalky a pod.)což se cenzorovi nejspíš líbí a pasuje to třeba do krámu!Mně to je fuk když mně šoupnou,ale každej to bere jinak.
                        Jj, beru zpět, nepochopil jsem, že to bylo přesunutý, o to víc mi to přišlo právě jako brutální výstřel do diskuze a "vzpomínek do minulosti". Zlý admine a admine a adminko, aspoň označujte, že to bylo přesunutý a odkud.:-), pak jsem za pitomce, ještě většího, než jsem.
                        Hlavně se večer nebát a mít aspoň mačetu....

Komentář

jac, no a? kdo z nás tu je za znalce a od(p)borníka? nehraj si tu na šlechtu a koukej se zařadit :-D

Komentář

:-)))))))
                            Hlavně se večer nebát a mít aspoň mačetu....

Komentář

Jac. Za pitomce je každej,komu je přesunutej příspěvek,čímš je vytrženej z kontextu a vůbec nedává smysl.Na takový přesuny by mělo být spíš vytvořený vlákno "žumpa" .Tam by se spláchlo všechno co adminovi nejde pod fousy.Pak by člověk nebyl zblblej z příspěvků,co jsou jakoby mimo.

Komentář

Přesně a jasně vysvětleno!Souhlasím v plné výši a podepisuji.

Komentář

Working...
                                X