Zlob se nebo nezlob,ale jsou lidi kteří jsou tak trochu mimo a Ty jim odpíráš informace!!Jak to mám řešit??Poradíš?? Nebo nás budeš jen odkazovat na to ,že nejsme v tematu??Ty jsi compking!A co my kteří jsme compout???????My asi podle tebe nemáme právo na informace protože si je neumíme najít!A když neznám řeči,jak si je můžu najít??V roce cca71-73 byla ve škole povinná ruština.A kdo tu řeč dnes zná??Já vám vůbec neberu to otevření světu,znalost jazyků atd.Jen mě mrzí,že když se někdo na něco zeptá,je odkázán někam a stejně pak ví a pochopí ho..o!A věřím tomu,že kdybych ti něco napsal azbukou,taky na to budeš hledět jak tele na nové vrata a nepochopíš!Nic ve zlém!To jen tak na okraj abys pochopil staříky.
hujere, klid. WRC_com je mladý a šikovný kluk, který si ty infa dovede vyhledat a hlavně: Podělí se s námi o ně! A fakt k tomu není nutné mít pět kompů, jeden bohatě stačí Ale musí se umět hledat a chtít hledat. Když to někdo neumí, tak si počká, až mu informaci někdo jiný poskytne. Takže nemá smysl tady rozebírat, kdo umí jaký jazyk, ale myslím, že bohatě stačí, když si info přečtu, pěkně poděkuju a jedu dál.
hujere, klid. WRC_com je mladý a šikovný kluk, který si ty infa dovede vyhledat a hlavně: Podělí se s námi o ně! A fakt k tomu není nutné mít pět kompů, jeden bohatě stačí Ale musí se umět hledat a chtít hledat. Když to někdo neumí, tak si počká, až mu informaci někdo jiný poskytne. Takže nemá smysl tady rozebírat, kdo umí jaký jazyk, ale myslím, že bohatě stačí, když si info přečtu, pěkně poděkuju a jedu dál.
PS: Ufozt to je druhá seznamka?Tentokrát do ní radši zatahuješ Ondru?
A už konec OT a jedeme dál!
Já jsem klidný,jen mě trošku namíchl SABOTAGE tou jeho odpovědí,kdo chce si najde.Ono to pak tady někdy vypadá jak Waterllo.Neberu staříky,ti se nějak přenesou,ale jsou tu kolikrát mladí kluci(opravdu mladí)Co se na něco zeptají a jsou odkázaní někam a přitom by se stalo nic kdyby jim někdo odpověděl a trochu jim jejich dotaz osvětlil!Je to vlastně takový rallydorost!
ale já si osobně myslim, že to, co vyjadřuješ ty - mladí kluci (či holky ) když se zeptají - tak z 90% dostanou konkrétní odpověď - nejen typu: Najdi si a zjisti si sám.
na druhou stranu to některé jedince může motivovat hledat sami, nejen se spoléhat na ostatní, že jim všechno podstrčí na zlatém podnose až pod nos
Jen jestli Sabotagemu nekřivdíš. Já to pochopil jako odpověď na tvůj, jistě obdivný a užaslý dotaz mířený na WRC-com. Sabotage nepatří mezi ty, kteří odsekávají. Na to jsem tu třeba já
Já jsem klidný,jen mě trošku namíchl SABOTAGE tou jeho odpovědí,kdo chce si najde.Ono to pak tady někdy vypadá jak Waterllo.Neberu staříky,ti se nějak přenesou,ale jsou tu kolikrát mladí kluci(opravdu mladí)Co se na něco zeptají a jsou odkázaní někam a přitom by se stalo nic kdyby jim někdo odpověděl a trochu jim jejich dotaz osvětlil!Je to vlastně takový rallydorost!
Nebudu tady zbytečně zahlcovat fórum dohady, které nevedou nikam, tak jen stručně a nebudu se již k tomu vracet.
Hujere, nevím, resp. nevěděl jsem ani Tvůj věk a ani nevím, jak jsi na tom co se týká jazyků a PC. prostě jsem napsal jasně to, že na světových fórech tyto informace najít lze. To je jasný a prostý fakt, nic více, nic méně. Tečka.
Absolutně v tom nebyla jakákoli urážka, narážka čii podobně. Toho jsem dalek.A pokud jsi to tak pojal, tak sis to špatně vyložil, ale přesto omluva.
Většinou pokud můžu, tak informace které mám, rád předám. Nejde to vždy, ale pokud to jde, tak to tak je. Nad nikoho se nijak nepovyšuji.
A pár mladým klukům jsem už také v lecčems pomohl, nebo to alespoň zkusil. Ale to ví oni nejlépe.
P.S.: Jen pro info, není mi 15, ani 20 a ruštinu jsem se ve škole také dost dlouho učil povinně.Za mého mládí jsme také měli jen kalkulačky i když vlastně už začínaly i ZX Spectrum, Commodore Amiga a podobné dnes již zapomenuté stroje.
Takže azbukou mi můžeš třeba napsat :-)
Více se k tomu vracet nebudu, protože je to nesmyslná diskuse, která k ničemu nevede.
Komentář