Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Neskutečné drby pro pobavení

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Neskutečné drby pro pobavení

Stačí si Milane vzpomenout na tvoji "svatou válku", při praskání obratlů. Věř mi, že nebudu hledat všechna vyjádření která tenkrát padla. Na to fakt nemám náladu a chuť! Žádnej argument pro tebe nebyl dost košér a pokaždý si použil blbý český slovo "ALE", bez protiargumentu. A těch témat by bylo mraky, kdy jsi svojí bohatou slovní zásobou a výřečností tvořil názor "davu". Pořád nerozumím ale tomu, proč správa z Novinek, by měla bejt méněcenná, než správa z nějakéh rádoby seriózního tisku, kterej dávno seriózním není. Nebo mi řekni, kdo vůbec určuje seróznost novinařiny. Jestli seš to ty, tak pak se ti z celýho srdce a hluboce omlouvám, že jsem takové správy vůbec přijal!!

Komentář

opět lžeš!
      nikdy jsem ve spojení s HANS nepoužil žádnej případ bez uvedení zdroje a několikrát to bylo přímo od toho, komu ten hebl polámal obratle...
      nejpádnější argument podporující oprávněnost snahy Mr.Cimbu je, že HANS prošel dramatickou změnou konstrukce, která odstranila hlavní příčinu lámání obratlů...
      naopak ty a zastánci toho herberku jste NIKDY nedoložili, že původní verze HANS byla vůbec testována pro rallye...
      Rudý Právo je odpad a žumpa, na tom není co dokazovat, ostatní tiskoviny jsem nejmenoval já, ale ty, tak je nemíním obhajovat...
      Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

• Re: NOVEJ

Přemýšlím o tom, zda by nebylo lepší založit téma: STAREJ-NOVEJ
        Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

Pro mě jsou a byly jasně daná nařízení a řády FIA, pokud jsem ještě jel a když nebyly vydány NSŘ pro národní mistrák. Tečka. Jakýkoli protesty a námitky jsi mohl směřovat do Paříže a ne na eWRC! Jinak dovol, abych se pousmál těm dramatickým změnám konstrukce. Že by Jean Todt taky četl diskuze na eWRC a vyslyšel protesty?

Komentář

Původně odeslal Novej Zobrazit příspěvek
            ...Rudý Právo je odpad a žumpa, na tom není co dokazovat...
            Tedy pokud vím, tak Rudé Právo už alespoň 20 let nevychází... alespoň u nás...

Komentář

Markku: u nás také ne a nový tisk Právo nečtu. A kde jsi vzal tu citaci, nemohu jí najít. Že by šotek?
              Naposledy upraveno Koukola Josef; 04-09-15, 14:27.
              Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

• Omluva, chtěl jsem něco vložit
                Naposledy upraveno Koukola Josef; 13-09-15, 13:47. Důvod: není možnost vložení odkazu (nejde vložit)

Komentář

Původně odeslal Koukola Josef Zobrazit příspěvek
                  Markku: ...A kde jsi vzal tu citaci, nemohu jí najít. Že by šotek?
                  Citace: Novej 04.09.2015, 10:34 hod ( poslední řádek v příspěvku )

Komentář

Díky, pořád nemohu najít. Asi vymazáno.....

Komentář

nic vymazáno NENÍ a je to tam pořád, já píšu jen to, co napsat chci a proto si za tím stojím a nemám zapotřebí to mazat!
                      Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

• docela úsměvné - autoři videií k Rally Jeseníky na hlavní straně Vymlátil, Vykopal... nic proti, jen že se to tak sešlo

Komentář

Working...
                        X