Protože tu je občas pár příspěvků kterým by toto téma prospívalo , tak jsem se jej rozhodl založit.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Neskutečné drby pro pobavení
Collapse
X
-
Re: Neskutečné drby pro pobavení
Martine Plesníku
Jestli fandíš Romanovi Š. neber si ho takhle pořád do pusy.Shazuješ ho neustále....Není to vtipný ani náhodou, přemejšlej trochu nic víc...furt ho shazuješ zbytečně......
Snižuješ tím kredit sobě i bohužel jemu, je to ke škodě akorát
Sem asi budou patřit perly"...z diskuzí...je fakt,že někdy maj někteří lidi krásnej smysl pro humor...
Takže se těším, na to co tady bude přibývat:-)
Ještě vymyslete jak budete oddělovat ty příspěvky...At v tom není houkejNaposledy upraveno willy2.0; 01-12-09, 13:54.
Komentář
-
Původně odeslal Chalupar Zobrazit příspěvekProtože tu je občas pár příspěvků kterým by toto téma prospívalo , tak jsem se jej rozhodl založit.
Komentář
-
Statečně bojuju s bacilama, pořidila jsem Paraleny, Coldrexy, spousty citronů a pomerančů, takže se na zdravou "ufozetku" můžete na Pražském sprintu těšit.
Znova připomínám, že beru veškeré nabídky svařáků, čajů s rumem a podobných pochutin všemi deseti.
Poznávací znamení - eWRC zelená mikina - stále platí
snad se tohle téma pozvedne
Komentář
-
Už vidím, jak každý pohledný dívčině rozepínáme bundu s průhlednou záminkou, že hledáme kámošku se zelenou mikinou
To všichni skončíme s červenejma tvářičkama
Původně odeslal ufozt Zobrazit příspěvekPoznávací znamení - eWRC zelená mikina - stále platí... a přeci se točí!
Komentář
-
že jsi to ty, dřevěná kamarádko, tak si holt vezmu tu mikinu navrch a pod ní spoustu hřejivých vrstev, abysme se vyhnuli problémům s rozepínáním cizích žen
Komentář
-
01.12.2009, 18:49 #11
ufozt
Nejlepší lék na takové neduhy je řáááádně se vypotit na druhém těle(vyzkoušeno,funguje)A když svařák tak dvě deci červeného a do něj malou(0.2cl)rumu!!Vyzkoušeno!A tohle téma beru protože já jsem rypák a mě hned napadne nějaká pi...ina.Tak ať to tu frčí
Sportu zdar a Rally zvlášť!!
Komentář
Komentář