Dost často jezdím na rally sám max ve dvou a je to dost nuda. Myslím že takových lidí je víc. Tak bych tady chtěl rozjet takovou burzu mam místo / scháním místo. Často by se na závody mohly dostat i ty co by jinak na danou soutěž nejly. Co vy na to?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Místa v autě
Collapse
X
-
Místa v autě
http://www.youtube.com/user/jardars videa historiků i soudobých rally z ČR i odjinud ...
Škoda rally club-safety cars Milan Blahout fan clubTagy: Nic
-
Re: Místa v autě
Super nápad, v normál diskuzích se tyhle dotazy ztratějí, díky Pejdo že si tohle téma nechal.
Tak snad bude tohle téma v příštím roce k něčemu!
časem by mohlo slušně fungovat" si myslím...Plno lidi nemá plné auto a rádo by vzalo někoho s kým se podělí o náklady třeba, nebo někdo nechce jet sám...
Fakt dobrej nápad!
Komentář
-
Jarda-rs: toto samostatné téma se určitě hodí já jsem na tom podobně jezdíme taky většinou jen dva max tři. Třeba letos na Sardinii jsme byli dva a ono se to v nákladech na cestu docela prodraží než když jede plný auto. takže toto téma je rozhodně k věciRallyfansTišnov
Komentář
-
Super, my plánujem na příští rok Deutchland zase a místa budou stopro.
Na ty zahraniční soutěže se tohle téma hodí taky rozhodně, rád bych se podíval na rally legend taky ...nebo katalánskou....či Finsko, uvidíme teda:-)
Hlavně, aby to všichni našli pak tady...A psali sem jak ti co můžou někoho vzít, tak naopak potenciální pasažéři
Komentář
-
Paráda, tyhle problémy řešim čim dál častěji. I kvůli tomu jsem nejel do Prahy, i když v tomto případě toho až tak nelituji, ale jinam bych jel a třeba jsem nemohl.
Komentář
-
Zrovna využiju nově nahozenýho tématu. Příští rok by jsme asi chtěli zkusit Portugalsko ale letecky plus půjčení auta na místě a kempování prostě minimální náklady jsme dva tak kdyby se někdo chtěl domluvit tak se ozvěteRallyfansTišnov
Komentář
-
Velmi dobrý nápad.Dost často se hledá místo v autě.Naposledy upraveno Jarda Kozák; 09-12-09, 21:46.
Komentář
-
Až se Shacki dostatečně vyřádí s ověřováním nových registrací (), co takhle něco jako burza míst v autě?
Rozděleno na Zahraniční soutěže - Domácí soutěže, v každé takové složce Nabídka - Poptávka a tam jednotlivé soutěže? V každé krátký snadno pochopitelný příspěvek stylu Dvě místa z Brna a kliknutím na něj by se rozbalily podrobnosti? Po vyřešení by jej vkladatel zaeditoval jako vyřízený a tím by příspěvek zmizel?
Já osobně tohle zřejmě nikdy nevyužiju, možná je to i zbytečně složitý, spíš jsem to myslel jako inspiraci pro dlouhé zimní večery místních adminů a ajťáků, když je ta okurková sezóna a není o čem psát
Komentář
-
Místa v autě
Vyrážíte někdo na Monte z Olomouckého,Zlínského nebo Moravskoslezského kraje? A máte místo v autě? Kdyžtak se ozvěte na t.s.v@seznam.cz nebo přes Sokromou zpravu.
DíkyRally, to je láska na první pohled
Komentář
Komentář