Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Místa v autě

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Místa v autě

Dost často jezdím na rally sám max ve dvou a je to dost nuda. Myslím že takových lidí je víc. Tak bych tady chtěl rozjet takovou burzu mam místo / scháním místo. Často by se na závody mohly dostat i ty co by jinak na danou soutěž nejly. Co vy na to?
    http://www.youtube.com/user/jardars videa historiků i soudobých rally z ČR i odjinud ...
    Škoda rally club-safety cars Milan Blahout fan club

Re: Místa v autě

To je dobrý nápad.
    Zdar jak sviňa.

Komentář

Super nápad, v normál diskuzích se tyhle dotazy ztratějí, díky Pejdo že si tohle téma nechal.
      Tak snad bude tohle téma v příštím roce k něčemu!
      časem by mohlo slušně fungovat" si myslím...Plno lidi nemá plné auto a rádo by vzalo někoho s kým se podělí o náklady třeba, nebo někdo nechce jet sám...
      Fakt dobrej nápad!

Komentář

Jarda-rs: toto samostatné téma se určitě hodí já jsem na tom podobně jezdíme taky většinou jen dva max tři. Třeba letos na Sardinii jsme byli dva a ono se to v nákladech na cestu docela prodraží než když jede plný auto. takže toto téma je rozhodně k věci
        RallyfansTišnov

Komentář

Super, my plánujem na příští rok Deutchland zase a místa budou stopro.
          Na ty zahraniční soutěže se tohle téma hodí taky rozhodně, rád bych se podíval na rally legend taky ...nebo katalánskou....či Finsko, uvidíme teda:-)
          Hlavně, aby to všichni našli pak tady...A psali sem jak ti co můžou někoho vzít, tak naopak potenciální pasažéři

Komentář

Paráda, tyhle problémy řešim čim dál častěji. I kvůli tomu jsem nejel do Prahy, i když v tomto případě toho až tak nelituji, ale jinam bych jel a třeba jsem nemohl.
            http://www.speeder.czweb.org

Komentář

Zrovna využiju nově nahozenýho tématu. Příští rok by jsme asi chtěli zkusit Portugalsko ale letecky plus půjčení auta na místě a kempování prostě minimální náklady jsme dva tak kdyby se někdo chtěl domluvit tak se ozvěte
              RallyfansTišnov

Komentář

Velmi dobrý nápad.Dost často se hledá místo v autě.
                Naposledy upraveno Jarda Kozák; 09-12-09, 21:46.
                WRC - Golden Age of Czech WRC ///// JKmodels
                !!!Jak bezpečně sledovat závody rally!!!

Komentář

já zatim moc toto nevyužiju ,ale určitě je to dobrý nápad

Komentář

Až se Shacki dostatečně vyřádí s ověřováním nových registrací ( ), co takhle něco jako burza míst v autě?
                    Rozděleno na Zahraniční soutěže - Domácí soutěže, v každé takové složce Nabídka - Poptávka a tam jednotlivé soutěže? V každé krátký snadno pochopitelný příspěvek stylu Dvě místa z Brna a kliknutím na něj by se rozbalily podrobnosti? Po vyřešení by jej vkladatel zaeditoval jako vyřízený a tím by příspěvek zmizel?
                    Já osobně tohle zřejmě nikdy nevyužiju, možná je to i zbytečně složitý, spíš jsem to myslel jako inspiraci pro dlouhé zimní večery místních adminů a ajťáků, když je ta okurková sezóna a není o čem psát

Komentář

Jedu v sobotu ráno z Prostřední Bečvy ( Rožnov,Vsetín)
                      A mám Tři místa Klidně někoho vezmu.
                      Jirka

Super nápad ty místa v autě dnes někoho veznu já příště vezme někdo mě
                      Kdo nebourá nezrychluje

Komentář

Místa v autě

Vyrážíte někdo na Monte z Olomouckého,Zlínského nebo Moravskoslezského kraje? A máte místo v autě? Kdyžtak se ozvěte na t.s.v@seznam.cz nebo přes Sokromou zpravu.
                        Díky
                        Rally, to je láska na první pohled

Komentář

Neměl by někdo na monte carlo místo né v autě ale v bytě/baráku s eurosportem?Jsem z příbrami

Komentář

To nemáte na haldách žádné sportovky? U pivka s pár kámošema je to lepší koukání, ne?
                            Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

pochybuji že tam ale budou dávat rally spíše pitomej fotbal

Komentář

Working...
                              X