Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Místa v autě

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Hledá se jeden člověk, co by chtěl jet s naší partou na Legendy do San Marina. Odjezd 5.10.2016 (středa) večer z Jihlavy (jedem na Znojmo) Info na tel. 775 337 821
    Jarda Krejčí
    Jarda Krejčí

Komentář

• Nazdar pánové,je to sice hodně dopředu dotaz ale rád bych se přidal k někomu zkušenému kdo jede na Monte 2017!!!!Za info termínu a ceny předem díky zaslání na email bobin.racing@seznam.cz nebo na tel.739121002.Jsem ze Zlínska ale přijedu po čr kdekoliv.Moc děkuji za nabídku a info.

Komentář

• Zdar, nejede zítra někdo z Brna na sprint do Vyškova a měl by 2 volné místa v autě? Kámoš co měl brát auto onemocněl a nemáme se jak dostat. Kdyžtak se prosím ozvěte na 732663171. Díky

Komentář

• Opet poptavam ci nabizim 2 mista na Polsko z HK pres Wroclaw. Jedu tam poctvrty + mam v planu vetrit se k fans Osek, ktery maj neuveritelnej cuch na pekny mista
          Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• Původně odeslal Kenny_pce Zobrazit příspěvek
            ... mam v planu vetrit se k fans Osek, ktery maj neuveritelnej cuch na pekny mista
            Hlavně aby neměl brácha letos rýmu :-), loni si nasadil laťku docela vysoko :-D
            FANS OSEK !!! Stanisi, nikdy na tebe nezapomeneme

Komentář

• Zase ja, uz je mi to trapny, ale nechce se mi verit, ze by se nenaslo dost magoru jako my:

Chceme jet s kamosem pristi rok v pulce zari na turecky podnik WRC. A jelikoz letadlem se neda pobrat dostatek veci na kempovani (gril, velka plachta a co nejvic piva), chceme to vzit formou roadtripu dodavkou pres Balkan.

Pevne dane jsou terminy streda 12.9. navecer byt v Marmaris, ctvrtek-nedele jezdeni mezi RZ v okolnich horach (udajne se maji jet RZ na pobrezi, takze by bylo mozne instantne oplachnout prach slanou vodou), bez hektickych prejezdu v ramci jednoho dne. Odjezd v nedeli 16.9. odpoledne. Cesta tam a zpet (nejrychlejsi ma cca 2300km) neni nijak pevne dana, z pracovne - organizacnich duvodu bych to rad vmestnal do 2 pracovnich tydnu + vikendy. Na zpatecni cestu by melo byt vic casu, ktery by se dal vyuzit na nakouknuti do bulharskych a rumunskych hor (zadne treky, odpoledne zastavit nekde v prusmyku, jit se 10-15km podivat na nejblizsi kopec a rozbit lezeni), Albanie a Bosna asi bohuzel nejsou realne. Urcite nehodlame jet stylem polskych kamionaku 14h za volantem, 10min pauza.

Spani na rally 100% na divoko, cestou pokud mozno take, je to idealni cast roku, jen se uz brzo stmiva. Vecer gril, pivko a trocha blaboleni, pres den to s pitim neprehanime.

Jsme 2 kolem 30, pocitame s pujcenim dodavky, takze shanime jeste 6 lidi. Vitani jsou vsichni, kdo nezkazi srandu, zejmena ridici, osoby majici zkusenost s dotcenymi oblastmi a majitele dodavek

Kenny_pce@centrum.cz
              Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• Hustě Držím palce, to bude dobrej trip

Komentář

• V lednu se chystáme na Rally Monte Carlo a hledáme spolucestující do 6-ti členné posádky. Pojedeme obytným autem. V případě zájmu mne kontaktujte a rád sdělím bližší info. tel. 731935183

Komentář

• Zdravím mám místo v karavanu na Monte kdyby někdo chtěl tak psát na 777518434

Komentář

• Kdyby měl někdo ještě narychlo zájem , tak jedem ve dvou do finska. Nízkorozpočtová akce (osobní auto , stan) Jsme ze zlína, odjezd pondělí. kdyžtak mail tondahuska@seznam.cz

Komentář

• Zdar, nemáte náhodou někdo jedno volné místo v autě na Krumlov? Ideálně někdo s cestou přes Brno nebo z okolí Brna Kdyžtak se prosím ozvěte na 732663171. Díky

Komentář

• Edit: Vyřešeno
                          Naposledy upraveno kocehrb; 24-09-20, 21:56.

Komentář

• Ahoj, kdyby měl někdo jedno volné místo na Monte...rád se přidám -(třeba jako náhradník) - nějaké zkušenosti z M.S. už mám - tel. 725882528.

Komentář

• Ahoj, letos se chystáme do Finska. Zatím jsme dva a máme volné dvě místa v autě. Kdyby měl někdo zájem, stačí napsat.
                              Řešíme takhle dopředu hlavně skrze ubytování, nechceme bydlet někde na divoko více informací ve zprávě
                              Lenka

Komentář

• Původně odeslal Lenka231 Zobrazit příspěvek
                                Ahoj, letos se chystáme do Finska. Zatím jsme dva a máme volné dvě místa v autě. Kdyby měl někdo zájem, stačí napsat.
                                Řešíme takhle dopředu hlavně skrze ubytování, nechceme bydlet někde na divoko více informací ve zprávě
                                Lenka
                                Mohla byste mi poslat bližší info na aumikr@seznam.cz?Děkuji.

Komentář

Working...
                                X