Omlouvám se , ale nikde jsem nenašel toto téma , pokud už tu je založeno tak prosím o výmaz tohoto. Právě jsem si přečetl potrestání Tomáše Drásty a pochopil jsem jedno , a to že Federace Automobilového Sportu není o sportu ale o něčem jiným , to všichni víme . Jenom nechápu co těmito reakcemi a opatřeními páni myslí a co jim to přináší , asi útěchu a ........
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
FAS
Collapse
X
-
Re: FAS
Bohužel, ale vypadá to tak že s takovým přístupem vedení, jakým se poslední dobou prezentují, pujde naše krásná milovaná RALLY pěkně rychle do sraček!!!P.S. Jen těžko jde odhánět prasata od koryta!!! A ani nevím jestli tyto superprasata může někdo sesadit?!?
eWRC.cz Motorsport RBR TEAM
Komentář
-
Původně odeslal Luky_CZ Zobrazit příspěvekZajímavé info. A oni jim můžou z FIA něco takhle direktivně nařídit? Třeba kapitulaci?Jsem tu Novej a někdy nevím ,nezlobte se
Komentář
-
Dočetl jsem se, že Drásta zažaloval Autoklub České republiky kvůli odebrání licence za start na "zakázaném" Eda cupu. Info: http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.../detail&id=954 . Zároveň dostal podnět Úřad pro hospodářskou soutěž a stížnost dostalo i Ministerstvo vnitra.
Komentář
Komentář