Oznámení

Collapse
No announcement yet.

FAS

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• FAS

Omlouvám se , ale nikde jsem nenašel toto téma , pokud už tu je založeno tak prosím o výmaz tohoto. Právě jsem si přečetl potrestání Tomáše Drásty a pochopil jsem jedno , a to že Federace Automobilového Sportu není o sportu ale o něčem jiným , to všichni víme . Jenom nechápu co těmito reakcemi a opatřeními páni myslí a co jim to přináší , asi útěchu a ........
    Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Re: FAS

Pepo vždyť jsou to samé jak naše vláda a naši politici!!Jen oni vše ví nejlíp a návíc jsou neomylní!!Tak jak řekl Paroubek:Kdo z vás na to má.A to samé je u těch doživotních(FAS).Apropoo na Kopnou budeš?
    Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Máme štěstí že na FAS nevychovávají mládež , to by jezdce stálo další peníze (mimo HANS a věcí s tím spojených).Víte co by stálo oblečení pro jiskry,pionýry a svazáky ?

Komentář

Bohužel, ale vypadá to tak že s takovým přístupem vedení, jakým se poslední dobou prezentují, pujde naše krásná milovaná RALLY pěkně rychle do sraček!!! P.S. Jen těžko jde odhánět prasata od koryta!!! A ani nevím jestli tyto superprasata může někdo sesadit?!?
        eWRC.cz Motorsport RBR TEAM

Komentář

Nezaručená zpráva říká,že jezdcům,kterým byla odejmuta licence ,byla vrácena zpět. Může to někdo potvrdit nebo vyvrátit?
          Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

To by znamenalo víceméně kapitulaci FASu a tomu se mi nechce věřit

Komentář

Že by pan Novák vyvěsil bílý prapor , alespoň na půl žerdi?
              Jsem tu Novej a někdy nevím ,nezlobte se

Komentář

To spíš někomu spadly gatě na půl žerdi. Licence se prý vracejí po zásahu z FIA. Ověřený to ale zatím nemám.
                Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Jo tak nějak jsem to taky zaslechl, snad přímo na příkaz z Paříže.

Komentář

Zajímavé info. A oni jim můžou z FIA něco takhle direktivně nařídit? Třeba kapitulaci?

Komentář

To není kapitulace. To je taktické zkrácení bojové linie.
                      Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Ono by to chtělo ,aby se vyjádřil někdo z jezdců,koho se to týká k objasnění situace.

Komentář

Původně odeslal Luky_CZ Zobrazit příspěvek
                          Zajímavé info. A oni jim můžou z FIA něco takhle direktivně nařídit? Třeba kapitulaci?
                          Asi jim to nařídit můžou ,když jsou jejich nadřízeným orgánem To víš , vyšší orgán je vyšší orgán. U nás je FAS nadřízený licencovaným jezdcům a to je velký orgán.
                          Jsem tu Novej a někdy nevím ,nezlobte se

Komentář

Dočetl jsem se, že Drásta zažaloval Autoklub České republiky kvůli odebrání licence za start na "zakázaném" Eda cupu. Info: http://www.edda.cz/mscrdovrchu/index.../detail&id=954 . Zároveň dostal podnět Úřad pro hospodářskou soutěž a stížnost dostalo i Ministerstvo vnitra.

Komentář

Chválím! Jak Folyho za info, tak Tomáše za chrabrost.

Komentář

Working...
                              X