Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Design závodních vozů

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Design závodních vozů

Ahoj všichni,

mohu vás poprosit o pomoc s tvořením designu na Octavii WRC?
    Hlavní sponzor:
    NEOMEZENÉ MNOŽSTVÍ ZÁBAVY PRO CELOU RODINU KRÁLOVSTVÍ ŽELEZNIC Království železnic rozšiřuje koncept a stává se centrem zábavy pro celou rodinu  Nyní vás v Království železnic čeká nejen 600 m2 modelového kolejiště, ale daleko širší nabídka neomezené zábavy pro celou rodinu, a to pouze za cenu vstupenky. Vyzkoušíte si všechny aktivity, které byly dříve placené na […]

Logo v křivkách: http://www.ulozto.cz/xPYyUqA/kz-logo...yclaim-cmyk-ai

Návrhy mi prosím posílejte na mira.plihal@gmail.com
    Design který bude vybrán má jisté svezení v Octavii WRC

Díky moc Míra Plíhalimage001.gif

Re: Design závodních vozů

Pojal bych to netradičně. Celý auto bych polepil stylizovanými vláčky v takovým tom dětským duchu viz. http://www.textilsoldan.cz/popup_ima...D=3900&image=0 plus to ještě promotat stejně stylizovanýma kolejema... Mohlo by to bejt takový veselý jako to má Kruuda.

Loga na boky + haupnu

Komentář

Jé, to je milé, že nás konečně někdo taky žádá o náš názor. Děkujeme. Nuže Míro Plíhale, zcela souhlasím s finnem, to polepení boku stylizovanýma vláčkama, kolejema, nějaký tunel, třeba nějaký stromeček jako krajinka se mi jeví velmi neotřelé. Možná by se to dalo zadat i nějakému dítěti viz ten památný Stohlův OMV design a celkově bych udělal design ve veselých barvičkách. Podívejte třeba tady: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...35_93538_n.jpg A můžete třeba zkusit navštívit nejbližší základku, domluvit se s říďou a udělat výtvarnou soutěž návrhu designu o vláčky apod., ať maj ty děti nějaké zpestření té otročiny.

A pokud se bavíme o profesionálním designu, dvě nejlepší evropská studia jsou "vanuf design" a polské http://abstraxi.com (sekce portfólio- car livery design) To by mi asi schválilo 5 z 5 rally fandů Tam bych kupříkladu já osobně chytal inspiraci.
      Já neříkám nic...ale na má slova dojde.

Komentář

liposh: Tak jsem si projel jenom kousíček portfolia těch polských bratří a jsem první z těch pěti, kdo s tebou souhlasí.
        GO Petter GO

Komentář

finne, ten tvůj nápad není špatný, pokud ti to nevadí, tak bych něco v tom duchu zkusil Zatím jsem si jen blbnul
          Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Původně odeslal Plihy.cz Zobrazit příspěvek
            Ahoj všichni,
            mohu vás poprosit o pomoc s tvořením designu na Octavii WRC?
            Plihy.cz, na co se nás to snažíš připravit? Že by ti dvě hnaná kola byla málo...?
            Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

Kuře: Dovolil jsem si malou evoluci. Lopta je na tvojej straně ihriska!

hehesz.jpg

Komentář

Původně odeslal Novej Zobrazit příspěvek
                Plihy.cz, na co se nás to snažíš připravit? Že by ti dvě hnaná kola byla málo...?
                No ne že by byly málo, ale okusil jsem wrc na rallyecupu a chci si to s ní pořádně ještě užít :-)

Komentář

A nebo se mrkni na http://rallyedesign.cz/ to jsou zlínští kluci šikovní

Komentář

Jo a přimlouval bych se za zařazení podobizny zlého kouzelníka Zababy prosím

Komentář

Liposh: je to on?OctaviaWRC.jpg

Komentář

Pánové, my jsme teda řádní magoři Díky finne.

Ad Honza pode mnou: Též bych Zababu rád viděl na kapotě. Představte si, že by se to ujalo a po pár letech by se pak někdo díval na fotky toho auta a ptal by se "Koho napadla ta konina se Zababou?" ..."ááále jednoho šílence jménem liposh"....a takhle se pánové stanu nesmrtelným, neb budu žít ve vašich vzpomínkách.
                        Naposledy upraveno liposh; 15-02-12, 11:13.

Komentář

Zababu bych dal na kapotu
                          Citroen Xsara KIT CAR...
                          ...BEST RALLY CAR!

Komentář

finne, tak som tu loptu zobral a trocha potunil
                            final3.jpg
                            Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Kuře: Pecka!!! To, že něco vymyslim a někdo jinej to udělá mi i obecně celkem vyhovuje

Ještě mi napadlo udělat z předního lemu ten tunel jak si tam měl naznačeno na začátku.
                              Ale asi by to celkově nepůsobilo vyváženě, snad kdyby to bylo hodně světlé aby to opticky nezvětšovalo samotnej lem.

Komentář

Working...
                              X