Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Sledování mediasport.cz v zahraničí

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Sledování mediasport.cz v zahraničí

Chlapi zdravím z Memphis (TN), tolik krásných videí na mediasportu a já tam vidím pouze nápis "Only available for CZ".
    Kdysi kdosi dával návod na sledování online videa z Švédské rally, které bylo také blokované pouze pro Švédskou IP adresu.
    Je tu někdo, kdo se v tom trochu vyzná a dá mě nějaký návod. Na netu jsem hledal návody, ale vůbec to nefungovalo. Furt jenom jakési programy na změnu IP a nefungovalo ani jedno. Tehdy to bylo celkem jednoduché jaksi přes Mozillu.
    Strašně by se mě to hodilo aj na sledování ČT online. To víte MS v hokeji a olympiáda se blíží.
    Jestli je tu někdo, kdo by mě poradil, budu strašně, ale strašně vděčný.

Re: Sledování mediasport.cz v zahraničí

ve Firefoxu používám Hola unblocker (https://hola.org) na videa z BBC playeru, tak by to mohlo fungovat aj tady, akorát ti neřeknu, jestli to umí udělat českou IP.
    Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

Re: Sledování mediasport.cz v zahraničí

Už sme se přímo v diskuzi pod výsledkama domluvili a vše funguje. Aspoň co se týče mediasportu. Ale díky moc

Komentář

Ivacy používám hlavně pro přístup k BBC iPlayer UK. Je to hlavně to nejlepší pro odblokování webových stránek doslova odkudkoli.

Komentář

Time is tricky.It is difficult to control and easy to waste more time than you need.Adelaide incall services For example,at the beginning of a semester,you may feel that you have plenty of time on you hands.

Komentář

A very good website, worth watching, collecting and enjoying.adult chat bot

Komentář

Working...
            X