Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Chtěl bych jezdit rally, co k tomu potřebuju?

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Chtěl bych jezdit rally, co k tomu potřebuju?

Ahoj lidi, chtel bych zacit jezdit Rally.Mohl by mi nekdo poradit co k tomu potrebuju?Dival jsem se na stranky FAS, jsou tam nejake zadosti o licenci jezdce...Co musi splnovat auto, na kolik by to asi tak vyslo a kde se to da sehnat (ta klec uvnitr, sedaky atd.). Premyslel jsem o tom, ze bych koupil Peugeot 205 GTi.Budu vdecny za jakoukoliv radu a pripominku.
    Hezky den Vam preje Miroslav

Záleží na tom jestli chceš jezdit amatéry nebo sprintrally.
    Na amatéry by ten Peugeot 205 GTi stačil, ale na sprinty je to moc moc starý a nestačil bys konkurenci i kdyby si se rozkrájel.
    Samozřejmě že jde hlavně o peníze, ale jestli by si chtěl jezdit sprinty nebyli by lepší raději koupit už hotový závodní auto???Např. Peugeot 106 Rally kterej je zařazenej do třídy N1. a nebo ještě lépe pokud vydržíš s trpělivostí tak pomalu stavět Felicii sk.A spec. "minikit"
    Rámy dělá Martin Dlouhý a sedačky se dají koupit v Air Designu a Jiráska v Mnichovo hradišti.
    Na začátek by byly ty amatérské rally určitě dobrá škola.Poznáš jak to funguje na Rally a v klidu si můžeš osahat auto.jsou tam samí bezva lidi kteří ti poradí když něco budeš potřebovat.
    Zastim tak, poku by si se chtěl zaptat na něco konkrétnějšího tak napiš.

Častulik
    http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
    Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

potřebuješ prachy a zase jenom prachy

Komentář

Vše o amatérech máš na www.cmpoharrally.cz
        Ale jak říká pan Hrdinka, existují lepší sporty a koníčky, kde se dá za podstatně méně investovaného času a pěněz dosáhnout podobného uspokojení . Doufám, že ti to ale nedojde, jezdců není nikdy dost.
        No prosim, jak je to s tou rally jednoduchý.

rally je známka punku a také nejčistší propojení profánního a posvátného

Komentář

A co takhle Peugeot 205 Turbo 16?

Komentář

quote:A co takhle Peugeot 205 Turbo 16?
            Ty si asi bohatej co?

Komentář

Peníze peníze a peníze. Jo a exota, co se nechá přizabít

Komentář

Co potřebuješ? PENÍZE !!! Všechno ostatní s pro rally koupíš.
                MravenecZ

Komentář

Chlapi, moc mě nerozčilujte jó, jsem totiž na civilce a můj příjem je hluboko pod životním minimem...nemuseli jste mi to připomínat

Komentář

Jestli budeš jezdit s Peugeot 205 Turbo 16, tak už ti možná bude stačit jenom parte a ne peníze.
                    Jinak by kromě peněz možná stačilo, jestli nejsi náhodou potomek nějakého našeho slavného závodníka, jestli jo, tak se k němu začni hlásit a budeš to mít snadný (nikdo si přece nemůže pamatovat všechny své levobočky a testy DNA se už dělají všude).

rally je známka punku a také nejčistší propojení profánního a posvátného

Komentář

To jako že autíčko skupiny B je zdraví závadné?

Komentář

quote:
                        Ale jak říká pan Hrdinka, existují lepší sporty a koníčky, kde se dá za podstatně méně investovaného času a pěněz dosáhnout podobného uspokojení . Doufám, že ti to ale nedojde, jezdců není nikdy dost.
                        No prosim, jak je to s tou rally jednoduchý.

Podobné uspokojení? To má být jako co

Komentář

Že by sex?

Komentář

Tomáš Hrdinka ja asi pěknej kanec

Komentář

Teď vážne, myslim že že za podstatně menší peníze než je provoz WRC se dá závodit jinak.např. autokros kterj Tomáš dříve velmi úspěšně jezdil.třeba tam zažívá větší vzrušení a adrenalin mu v krvi stoupá více nežna Rally.Je škoda přijít o takového výborného jezdce.

Komentář

Working...
                              X