Zde si můžeme předávat informace o zajímavých knihách s problematikou rally a také o zajímavých článcích a fotografiích v časopisech, magazínech a novinách. Prostě o všem, kde se píše o rally. Třeba to někomu přijde zajímavé.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Knihy, časopisy, magazíny, noviny
Collapse
X
-
quote:
To by mně taky celkem zajímalo-včera sem byl na poště zaplatit předplatný,tak doufám,že to bude už brzo...
Komentář
-
Na stancích je stále k dostání poslední cislo casopisu rally z roku 2003, takze kdo ho nemá tak at so ho letí koupit.Nová cisla prichází na stánky priblizne v polovine mesice, takze pristi tyden pred vikendem by to mohlo byt.
http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
Rally Fans Mariánské Lázně
Komentář
-
V nocem cisle magazinu Autocar je reportáz s nejakého neoficiálního MS v hraní na PS2 z hrou WRC.Docela zajímavé poctení.Bohuzel casupis stojí 59Kc, ale po tom co jsem si precetl bude stát jen 29,90Kc a myslim ze ten casopis je velmi kvalitní.
http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
Rally Fans Mariánské Lázně
Komentář
-
Agnus zalozil velice uzitecne tema! V poslednim cisle Rally z lonskeho roku (rocenka) se pise, ze dalsi Rally bude vychazet 10.2., tedy toto utery!
O vikendu jsem si koupil casopis Sport style c.2. V motoristicke priloze je reportaz o Janner rally, clanek o zimnich pneumatikach s hreby pro rally a rozhovor s Filipem Schovankem s ukazkou rozpisu. Dvojstrana je venovana tez Dakaru. Cena casopisu 20,- Kc.
Kdyz jsem jiz byl v toma nakupovani, objevil jsem, pro me, novou knihu. Format A4, cerne desky a na titulni strane Subaru. Kniha se jmenuje Hvezdy svetove rallye 2004, autor Richard Plos, vydavatel www.egmont.cz. Kniha ma nekolik casti-predstaveni rally sportu a vysvetleni pojmu, predstaveni vsech tovarnich jezdcu (jsou zde i dva Cesi - Kopecky a Kresta!), dale je zde predstaven kazdy tovarni tym a v posledni casti kazda soutez MS03. V cele knize je mnoho fotografii. Doporucuji!
Komentář
-
Jo, ta knížka Hvězdy světové rally je slušná. Prolistoval jsem ji v Makru a svrběly mě ruce. Ale peněženka řekla stop. Myslím, že to bylo za 400,- , možná podlehnu při příštím nákupu. Když oni tam padouši mají ještě několik špeků, jako velká kniha Ferrari aj. Už jsem podlehl Encyklopedii Století rychlosti, Velké knize o závodních automobilech a Legendárním sportovním vozům a Lotusu a dalším dvěma encyklopediím o sporťácích a veteránech. Raději k těm regálům ani nelozit....
Komentář
-
quote:
Jo, ta knížka Hvězdy světové rally je slušná. Prolistoval jsem ji v Makru a svrběly mě ruce. Ale peněženka řekla stop. Myslím, že to bylo za 400,- , možná podlehnu při příštím nákupu. Když oni tam padouši mají ještě několik špeků, jako velká kniha Ferrari aj. Už jsem podlehl Encyklopedii Století rychlosti, Velké knize o závodních automobilech a Legendárním sportovním vozům a Lotusu a dalším dvěma encyklopediím o sporťácích a veteránech. Raději k těm regálům ani nelozit....
Komentář
-
Komentář