Podle informací ze sobotního srazu českého Seven Clubu se u nás letos objevil nový Caterham CSR 260. Jestli to byl on, co jsi viděl v Plzni, tak to by byla bomba - viz http://www.caterham.co.uk/showroom/index.htm . Má Cosworth 260 koní, jede 248 km/h a z 0-96 km/h (60 mil) jede za 3,1 sec. Vzhledem k tomu, jaký je to brus, se nedá stavět doma jako stavebnice a dodává jej továrna jako hotový v přepočtu za cca 1,5 mil. Kč.
Pokud byl žlutý s blatníky tzv. lopuchy (jako mají vetráni, např, Aero), tak to mohl být starší Caterham s SPZ HKK 77-77, který jsem si v 2004 chtěl půjčit, ale nakonec jsem s ním nejel, protože nebyl havarijně pojištěný a nechtěl jsem riskovat, že budu muset prodat barák... :-) Jeden předváděcí mají ještě Bartošovi, co je u nás staví a o dalších nevím, i když v Praze údajně 1 nebo 2 ještě jsou.
Pokud byl žlutý s blatníky tzv. lopuchy (jako mají vetráni, např, Aero), tak to mohl být starší Caterham s SPZ HKK 77-77, který jsem si v 2004 chtěl půjčit, ale nakonec jsem s ním nejel, protože nebyl havarijně pojištěný a nechtěl jsem riskovat, že budu muset prodat barák... :-) Jeden předváděcí mají ještě Bartošovi, co je u nás staví a o dalších nevím, i když v Praze údajně 1 nebo 2 ještě jsou.
Komentář