Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Volkswagen Polo R WRC
Collapse
X
-
Re: Volkswagen WRC
Kez by to tak bylo...jinak ja proti Zlinakum nic nemam,naopak,ale v nekterych je ta nenavist vuci cemukoli co vzejde ze skodovky/boleslavi hluboko zakorenena. Setkavam se s tim i dnes. Vsem normalnim klukum ze Zlina se hluboce omlouvam
Komentář
-
Novej: To bych opravdu nerad. Nechtel jsem flame,jen me proste rgular nastval tim,ze dal fans skodovky do uvozovek,coz nechapu a tim ze by rad videl v ms VW na ukor skodovky. Trochu tady do motorsportu vidim a v boleslavi se ted momentalne nehraje o MS,ale o hole byti ci nebyti motorsportu po teto sezone,proto me to trochu rozhodilo. Za reci o Zlinu se jeste jednou omlouvam,to mi ujelo. Moje blbost.
Komentář
-
1.Nejlepší vložky v ČR jsou Pindula a Troják.
2. Škodovka bude sídlit ve Zlíně.
3.VW pojede MS s Passatama a bude sídlit v Boleslavi.
Heč všechno vim!!
Jo a Pech bude mít novýho navigátora
bude to ten hubenej z Maxim Turbolenc.
Jo a za VW bude jednička špičkový závodník Xao Hung uprchlík z Číny žijící v Mongolsku a šéf týmu bude der beste.Naposledy upraveno WRC_com; 20-01-11, 20:01.
Komentář
-
Původně odeslal ladis123 Zobrazit příspěvekRegular: Ale ja tu tvou radobyironii pochopil az moc dobre. Jenze problem je v tom,ze ten tvuj prispevek je jasna provokace,vzhledem k fanouskum skodovky(btw uvozovky byly uz uplne mimo)a moc dobre jsi to vedel... A tahani do toho odkud kdo je? No je to odjakziva tak,ve zline nemate radi skodovku,aspon vetsina,buhvi proc. asi ze fabrika delala z agroteamu/barumteamu vetsinou telata
Komentář
-
Špatné zprávy od konkurence.... VW zřejmě bude jezdit od 2012 se Solbergem, Nasserem a Hanninenem.... I když v posledním odstavci se mluví o koncernu, takže nevím...."Tady neseď, tady pojede 200 km/h" citace jednoho dobrovolného hasiče jako pořadatele, který upozornil fotografa v jedné ze serpentýn na RZ
Komentář
-
Komentář
Komentář