Ono to nikdy nebude stát tolik kolik FIA chce protože všechny značky chtěji vyhravat a dokud nebudou závody něco jako cup kde bude spousta věci stejných tak se to vždycky prodraží.
S2000 byla dobra myslenka ale uz pri jejim vzniku bylo jasne ze ty auta budou stat dvakrat tolik vzhledem k tomu ze je to vlastne Kit car s dražšími transmisemi.
Když Roman získal v roce 2001 druhej českej titul tak v roce 2002 měl jet ME za továrnu a ta sezona by podle předběžných odhadů v té době vyšla od 20ti do 30ti milionů korun. To jsou oficiální čísla. Takže dneska zaplatit za sezonu ve světě 70 mega mi neprijde az takovej rozdíl.
Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE
V jednom rozhovoru tuším s někým z JM tehdy Engeneering se ptali tak nějak na ceny pronájmů. Konkrétní částky sice nepadly, ale bylo řečeno mimo jiné toto:
Cena pronájmu na jeden závod je větší než na celou sezonu a taky příjemnější cenu dostanou úspěšnější jezdci, díky jejichž předpokládanému lepšímu výsledku to auto bude víc na očích.
Takže jiný prachy podle mě platí Solberg a jiný bude platit Raikonen.
hujer: jestli je ten dotaz ke zdroji info na mě, tak tě asi zklamu, už nevím(možná, kdybych si dal práci, tak bych to někde vyhrabal), ale bylo to na nějakých rally stránkách, psali o tom dost, že vzhledem k situaci v Řecku si to mohl dovolit. Říkal, že asi půlku vybrali ve sbírce(už to prý chtěli zkusit dříve, snad s bratrem?) a od sponzorů a zbytek dala dohromady rodina.
Řecké želízko v ohni - Lambros Athanassoulas - dokázal i v těžké době řecké ekonomiky zajistit finanční prodstředky pro start s vozem WRC.
"Byla to ale fuška," říká už s úsměvem těsně před startem. K dispozici bude mít Ford Fiesta RS WRC. Za pronájem bylo nutné zaplatit 150 tisíc Euro.
"Od našich fanoušků na internetu jsme vybrali 34 tisíc, hlavní partner Jet Oil přispěl 40 tisíci Euro, zbytek šlo z rodinných financí," objasňuje Athanassoulas. Tratě Akropolis rally pro něj nejsou žádnou neznámou, většinu zkoušek zná z podniků řeckého šampionátu. Asi jen dvě zkoušky jsou pro řeckou dvojici z větší části nové...
S Fiestou se seznamoval na testu Mikka Hirvonena, kde usedl na horké sedadlo spolujezdce a pozorně sledoval "kousky" finské jedničky Fordu. I přes minimum zkušeností může Athanassoulas překvapit, stejně jako před dvěma lety s Fabií S2000, kdy v roli hosta opanoval hodnocení SWRC.
Nové VW Polo WRC právě asi poprvé zavrčelo na veřejnosti u příležitosti (K)koncernové prezentace novinek před autosalonem ve Frankfurtu. Má nový tvar nárazníku, blatníků a asi i jiné křídlo. Screeny jsem dělal na rychlo z videa.
nahodil jsem na to pracovně wire Fabie S2000 a jaká náhodička, krom delších nárazníků na Fabči jsou ty auta stejné
PS. u kapoty je třeba brát v potaz, lehký nadhled ze kterého je foceno Polo
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
Není divu, když jsou prakticky na stejném podvozku. Dobrá práce
Netuším, jak je tenhle konkrétní prototyp funkční, co je v něm za motor, ale už to jezdí.
Komentář