Tak ještě tu nemáme téma, vím někdo víc? Nebo on určitě ví, ale proč neřekne? Na konkurenci dokonce mažou i fota. Jela Fabia i dnes? Nějak moc otazníků a všichni, normalně velice dobře zásobeni informacemi, mlčí??
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Škoda Fabia R2
Collapse
X
-
-
Re: Škoda Fabia R2
Původně odeslal kuře Zobrazit příspěveknedalo mi to a zkusil jsem Fabku hodit do továrenských barev a nevypadá vůbec zle
fotku jsem si vypůjčil z galeria Iva Nesrovnala
Komentář
-
Co ja vím tak Fábka nejela druhou etapu,doufám že jen kvuli tomu že na trat byla spíše šotolinová a nechtěli to rozbit a ne kvuli tomu že by byla nějaká technická závada.Jinač nemáte někdo nějaké info jak to vevnitř vypadá ,co je tam za motor ? Jestli to má převodovku x-track(jako továrna) nebo něco jiného ? Kolik to má koní ? Jakou to má maximalku atd... ?Petter Solberg,Ott Tanak, www.msfoto.8u.cz
Komentář
-
Původně odeslal Cj Zobrazit příspěvekŠkodovka vždycky design závoďáků uměla.
Komentář
-
Jaká je série tak vypadá auto skupiny R. Fábie je opticky úzká a vysoká a protože se u těchto kategorií nesmí nafukovat blatníky tak se stím nedá nic dělat. Snad jen polep. Tovární se na tom jen tak neobjeví takže to bude záležet na vkusu každého soudruha. Jo mimochodem povolí fabrika mezinárodní homologaci? U Fábie KC to jaksi neklaplo.http://www.foxrallyteam.cz
Komentář
-
Podle mě se už jedná a jen se čeká na schválení,nikdo by nestavil auto bez nějaké předchozí domluvi s fabrikouPetter Solberg,Ott Tanak, www.msfoto.8u.cz
Komentář
Komentář