Vůz ale ještě v portugalsku není, testy byli přesnuty na příští týden, vypadá to jako montáž, alespon podle toho divného rámu, šíleně dlouhého rozvoru a dlouhým předním dveřím.
První jízdní testy už proběhly v sídle prodrivu pokud se nepletu. Ale nějak se mi tenhle obrázek opravdu nezdá. Na zadních blatnících chybí lem, přední blatník má hranu zoufale blízko kolu, chybí ten klasický výřez pro velké properování tlumiče atd.
Vůz ale ještě v portugalsku není, testy byli přesnuty na příští týden, vypadá to jako montáž, alespon podle toho divného rámu, šíleně dlouhého rozvoru a dlouhým předním dveřím.
ty jsi asi jeste nevidel serioveho countrymana, ze?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Ta fotka je z testu v Prodrivu v Warwickshire. Testy probíhaly hlavně na asfaltu, ale chvíli se testovalo také na šotolině. V současné době vybírá tým vhodné místo na test vozu v Portugalsku.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Počkal bych na výslednou podobu. Hnusné WRC jsem ještě neviděl Ten dlouhý rozvor by mohl být podle mě výhodou oproti ostatním novým WRCům. To se ale dozvíme až z prvních závodů, kterých se toto maxi mini zúčastní. Rozhodně ja ale fajn, že tady definitivně máme další značku.
a k té kráse - i v oficiální zprávě se píše: This Mini Countryman WRC is wearing an interim body kit as the final body design is still under development.
Komentář