Ono by to bylo logické, WTCC by bylo úplně na míru pro Octavii nebo Superb, jen v okruzích nebude Škoda mít šanci se ukázat před domácím publikem na domácím okruhu.
Ták ták ,navíc škoda a WTCC se tu skloňovalo už před nějakým rokem(rokama?) a i o dalších automobilkách a jejich vstupu do WTCC , jen škoda že pokuď tam nakonec Škoda vstoupí ji neuvidíme na domácí trati .. ale okruhového jezdce mají ( Honzu ) a další by se určitě jen přihrnuli jen doufám že spojení Škoda a R5 v rally bude ještě hodně dlouho
Na druhou stranu MF Dnes není vůbec věrohodné médium (jako ostatně žádné zdejší mainstreamové noviny a televize), takže myslím že máte tak cca 6 let předstih před pláčem nad rozlitým mlíkem.
Škoda má jako své teritorium momentálně v koncernu vyhrazenou "druhou ligu rally" a prezentuje se v ní více než dobře, v Asii, konkrétně třeba v Číně, má skvělé výsledky. V rally budou Škodováci ještě dlouho, kdyby šli na okruhy, tak holt asi půjdou a fanošci s nimi.
Jak už tu padlo, tohle malování čerta na zeď tu už proběhlo minimálně při konci projektu Fabia WRC i ty hlasy, že o těchto věcech se nerozhoduje tady na foru ba možná ani v Boleslavi. A píše se rok 2014 Fabia R5 ještě ani neodjela plnou sezonu a my už tady takhle strašíme. Pokud se to stane, nepotěší mě to , ale zatím jsem v klidu.
Zajímalo by mě, jestli třeba Lappiho nechají jet na soukromo (rozuměj, že si taky něco dá ze své kapsy a se soukromou škodou) zepár podniků něčeho (ať už ERC nebo WRC2) Takhle mladýho kluka byste neměli nechat půl resp. skoro třičtvrtě roku vychladnout.
Komentář