Takže Juuso Nordgren je stále jezdec Škody. Jsem zvědavý na jeho program. To bude nějaké ERC jakože nasoukromo bez tovární podpory, což my Škodovce samozřejmě "věříme", žeano? :-D
Jo, taky mě tam účast téhle posádky překvapila, když na otevření nového zázemí ŠM o ní nepadlo aní slovo. Otázka je co bylo dřív - tahle videa na letišti nebo akce ve ŠM?
V tom vánočním twitterovém přání ŠM je napsáno ...whish you and your families a very Christmas... Nejsem nijak velký angličtinář, ale nikdy jsem to takhle neslyšel. Tak mě napadlo, jestli to nepsal člověk, co píše tiskovky ŠM a nespletl si very s merry, ten neurčitý člen mě taky nějak tahá za uši resp. oči. Možná nám fakt přejí pravé vánoce. A možná se celý pletu.
Přidávám "malinké" poznatky z včerejšího testování vozidel v STK Zlín : SPZ 11R 0441....Kresta Racing (teď koupil D.Tomek) je chassis #261 Fabia R5 ............. a druhé auto 14R 0371 Fabia Rally2 Evo (R.Adolf ) je chassis #52.
Jo,jo.Je to tak. Jirka Sedlář to byl " Pan jezdec ". Škoda,je to už 31 let, co není mezi námi. Vzpomínáme na něj stále.A doufám, že nejenom já.
Komentář