Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Všeobecné

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Všeobecné

Chcel by som sa opýtať či niekto nevie s akou škodou ide Trnený . V štartovke sa píše že Evo 3 . Nieje to náhodou šilhánkova?

podivej se na motorsport.idnes.cz je to trojanovo auto

Pug205gti

Komentář

Všechno špatně. Trojan má svojí a Trněný taky. Teda alespoň výhledově. Pracují na nich usilovně.
      MravenecZ

Komentář

Ta Trněnýho má bejt přestavěná z tý jeho loňský...

Komentář

Tak tak. A ta Trojanova je nově postavená. Do čistokrevných EVO III to má však ještě daleko
          MravenecZ

Komentář

Já jsem slyšel něco jinýho. V Blovicích mi říkal Mařík, (spolujezdec Klášterky, kterej s tou Octou měl jet), že to je nově postavený auto a že předělat starou ex Jírovcovo na EVO III. by bylo strašně pracný, ne-li nemožný, prej je tam i jinej rám, pedály jsou úplně jinak přichycený atd. Neřikám, že to je stoprocentní pravda, ale takhle jsem to slyšel z celkem věrohodného zdroje. Jakej máte zdroj?

Komentář

cim se zabyva spolecnost EURO OIL co sponzoruje pecha? ja jsem jednou navstivil jejich benzinku v Huline, no bida stalo to tam mezi svestkama jakysi 2 trapny stojany. Nebo to byla jenom vyjimka, delaji jeste neco jineho?

Pug205gti

Komentář

quote:
                cim se zabyva spolecnost EURO OIL co sponzoruje pecha? ja jsem jednou navstivil jejich benzinku v Huline, no bida stalo to tam mezi svestkama jakysi 2 trapny stojany. Nebo to byla jenom vyjimka, delaji jeste neco jineho?

Jestli se nepletu tak je to síť pump, která teprve vzniká a stojí za tím česká rafinérská společnost ČePro.

*JH*
                To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.

Komentář

jo mas pravdu ted jsem toto nasel na netu:

Společnost Čepro vloni koupila 190 čerpacích stanic bývalého státního podniku Benzina (benzínové pumpy se zeleným nápisem Benzina), který skončil v likvidaci. Jak napsaly Hospodářské noviny, budou se tyto stanice nyní přestavovat do zcela nové podoby, a co je nejdůležitější, ponesou nový název. Na trh tak vstoupí vlastní značka EuroOil. Zrekonstruované stanice budou modro-žluté a první z nich bude otevřena v červenci v Jihlavě. Do konce roku se plánuje přestavba ještě šedesáti benzínových pump, s dokončením zbývajících se počítá v horizontu tří let.

to i zodpovida otazku ze nejezdi za Cepro

Pug205gti

Komentář

Jenom odbočím k té benzince EuroOil v Hulíně: včera jsem tam byl na "šťávu" do mého koně, zazvonil mi telefon a pán mne nenechal čepovat, vypnul stojany a že se telefonovat u benzinky nesmí. Tak až domluvil (jako na potvoru) i můj kolega v autě, tak po dalších dvou upozorněních byl pán tak moc hodný - náš zákazník, náš pán - a pustil všechny (dva) stojany. To už tam byla fronta, přece jen je tam dobrá cena.

Komentář

Zpátky ale k technice: to auto, se kterým jel Šumavu Trojan, je loňské exJírovcovo rallycrossové WRC - letos to bude EvoIII - až na detaily, je to přece jen překopávané. A to druhé, Trněného je "nové" Evo III. Ale teď v Okříškách jede ještě to exJírovcovo (to jako Evo II jezdil vloni), protože EvoIII ještě není hotové.

Komentář

To je pěkně zamotané, co? Ale je to tak.

Komentář

No to je jedno prostě jedna je ta bejvalá rallycrosová a druhá nová...

Komentář

No, přesně tak se to dá říct jednodušeji.

Komentář

Že bych měl špatné informace? Ale ono je to stejně jedno, hlavně aby jim to fungovalo. Hlavně Trněnýmu bych to přál po loňském trápení. Jinak Euro Oil je prý něco jako statní podnik.

Komentář

Working...
                              X