Chcel by som sa opýtať či niekto nevie s akou škodou ide Trnený . V štartovke sa píše že Evo 3 . Nieje to náhodou šilhánkova?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Všeobecné
Collapse
X
-
Já jsem slyšel něco jinýho. V Blovicích mi říkal Mařík, (spolujezdec Klášterky, kterej s tou Octou měl jet), že to je nově postavený auto a že předělat starou ex Jírovcovo na EVO III. by bylo strašně pracný, ne-li nemožný, prej je tam i jinej rám, pedály jsou úplně jinak přichycený atd. Neřikám, že to je stoprocentní pravda, ale takhle jsem to slyšel z celkem věrohodného zdroje. Jakej máte zdroj?
Komentář
-
quote:
cim se zabyva spolecnost EURO OIL co sponzoruje pecha? ja jsem jednou navstivil jejich benzinku v Huline, no bida stalo to tam mezi svestkama jakysi 2 trapny stojany. Nebo to byla jenom vyjimka, delaji jeste neco jineho?
*JH*To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.
Komentář
-
jo mas pravdu ted jsem toto nasel na netu:
Společnost Čepro vloni koupila 190 čerpacích stanic bývalého státního podniku Benzina (benzínové pumpy se zeleným nápisem Benzina), který skončil v likvidaci. Jak napsaly Hospodářské noviny, budou se tyto stanice nyní přestavovat do zcela nové podoby, a co je nejdůležitější, ponesou nový název. Na trh tak vstoupí vlastní značka EuroOil. Zrekonstruované stanice budou modro-žluté a první z nich bude otevřena v červenci v Jihlavě. Do konce roku se plánuje přestavba ještě šedesáti benzínových pump, s dokončením zbývajících se počítá v horizontu tří let.
to i zodpovida otazku ze nejezdi za Cepro
Pug205gti
Komentář
-
Jenom odbočím k té benzince EuroOil v Hulíně: včera jsem tam byl na "šťávu" do mého koně, zazvonil mi telefon a pán mne nenechal čepovat, vypnul stojany a že se telefonovat u benzinky nesmí. Tak až domluvil (jako na potvoru) i můj kolega v autě, tak po dalších dvou upozorněních byl pán tak moc hodný - náš zákazník, náš pán - a pustil všechny (dva) stojany. To už tam byla fronta, přece jen je tam dobrá cena.
Komentář
-
Zpátky ale k technice: to auto, se kterým jel Šumavu Trojan, je loňské exJírovcovo rallycrossové WRC - letos to bude EvoIII - až na detaily, je to přece jen překopávané. A to druhé, Trněného je "nové" Evo III. Ale teď v Okříškách jede ještě to exJírovcovo (to jako Evo II jezdil vloni), protože EvoIII ještě není hotové.
Komentář
Komentář