quote:
Ještě Renault Megane jako WRC a bude to bomba.
Vsadím se, že do pár let bude
Vsadím se že nebude!
Proč myslíš? Renault před několik měsícema projevil zájem o WRC, takže já jsem optimista. Samozřejmě se jedná o několikaletou záležitost, než bude jasno, ale snad
*JH*Zlín*
To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.
Viděli jste nový Renault Megane, tuším že se to jmenuje RS ? Má to dvoulitr s větrákem, brutální spoilery, a něco kolem 220 HP. To je dobrý předstupeň WRC. I když mám ten pocit, že táhnout F1 a WRC by bylo i pro Reňdi až až.
quote:
Ještě Renault Megane jako WRC a bude to bomba.
Vsadím se, že do pár let bude
Vsadím se že nebude!
Proč myslíš? Renault před několik měsícema projevil zájem o WRC, takže já jsem optimista. Samozřejmě se jedná o několikaletou záležitost, než bude jasno, ale snad
Nemyslím, vim! Renault nemá auto s kterého by mohl WRC postavit. Megan je už v serii širší než je maximum pro WRC. Clio je zase moc krátké. Nic jiného použitelného nyní v současné době není v sérii.
quote:
Nemyslím, vim! Renault nemá auto s kterého by mohl WRC postavit. Megan je už v serii širší než je maximum pro WRC. Clio je zase moc krátké. Nic jiného použitelného nyní v současné době není v sérii.
Však taky nikdo včetně Renaultu netvrdí, že s tím vyjedou do příští sezóny, že. Za dveřma je nové Clio, třeba ho protáhnou (i když vlastně asi ne, vzhledem k tomu, jak je dlouhá nová Micra na stejné podlahové plošině), nebo vezmou flexu a toho megana trocha ořežou, dyť má přes limit jen 7 mm
*JH*Zlín*
To máš tak: kúpiš cedník, naleješ do něho vodu - teče. Zalepíš ďúry - necedí... HOFgh.
Komentář