Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Nostalgie a vzpomínky

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Nostalgie a vzpomínky

Sám si nedovolím založit nové téma s názvem např. nostalgie. Ale příspěvek "Jeden z dalších fanoušků rally..." a zejména odezva na něj + vlastní vzpomínky ve mně podnítily tento nápad, který předkládám jak plénu, tak vám, pánové, ke schválení a realizaci. Snad by to po nějakou dobu, třeba přes vynucenou letní přestávku mohlo být zajímavé, když pantátové jako já, či již ti pamětníci, kteří začínali s rally(e) někdy kolem roku 199* opráší svoje deníčky, odtajní utajované skutečnosti a vypustí svoje zážitky v širý svět. Myslím, že bude i dost k zasmání...
    P.S.
    pokud ano, pak by snad bylo dobré již napsané příspěvky přetáhnout zde

Upravil - Shacki 14 Jun 2006 06:39:08

Určitě jsem pro. Dokonce bych rád zajímavé příspěvky publikoval i na webu.

Komentář

Je to dobrej nápad

www.rely.cz , vše okolo Rally

Komentář

Přesouvám sem diskusi s anonymem:

to Anonym IP:80.188.19.61 z Kraslic: zkus si projet Kraslice - Saporo, Sněžná, Kostelní, Počátky a Kraslice. RZta jak víno. Na tom jsem vyrůstal a vykastlil první 1100tku embaso! Nebo z Kr. na Počátky a z5. U Mastičkářek (to jsou ty chalupy, když přijíždíš do lesa) je vracečka, kde jsem poslal tátovo stodvacku do příkopu, když jsem nacvičoval sideways :-)). Na tý cestě jsem znal každej šutr! Pro součaný auta to je to ale dost rychlý - asi. Ale pro litrový stovky a warťasy to šlo.

Komentář

quote:
          Určitě jsem pro. Dokonce bych rád zajímavé příspěvky publikoval i na webu.

stálo by za to, většinu příspěvků pod Walterem Röhrlem archivovat zde,chlapci znají!

Komentář

Nedávno jsme vzpomínali W. Röhrla a potažmo i Audi, testovací trať u Slušovic, o které spousta mladších ani netuší že existovala a věří že jde o výmysl senilních staříků. Nevím na jakém fóru diskuze proběhla, proto dávám odkaz zde: http://www.czechrallyeweb.net/images...i_kopna_06.jpg

Komentář

Zdravim a omlouvam se za off topic, ale nechce se mi kvůli tomu zakládat nové téma.
              Narazil jsem na tuhle prosbu:

zkrácený překlad: momentální majitel Alpiny A110, která jela v roce 1968 Rallye Vltava se startovním číslem 8 (pilot:Jean Vinatier) se shání po fotkách tohoto vozu z této soutěže.

počítám, že by se tu mohl najít pamětník s fotoarchivem, kterýmu by udělalo radost, že to nefotil zbytečně :-))

Komentář

2: KUBICZECH; zkus se obrátit na Foly -ho, nebo na někoho kdo přispívá do fóra historie

Komentář

quote:
                  Zdravim a omlouvam se za off topic, ale nechce se mi kvůli tomu zakládat nové téma.
                  Narazil jsem na tuhle prosbu:

zkrácený překlad: momentální majitel Alpiny A110, která jela v roce 1968 Rallye Vltava se startovním číslem 8 (pilot:Jean Vinatier) se shání po fotkách tohoto vozu z této soutěže.

počítám, že by se tu mohl najít pamětník s fotoarchivem, kterýmu by udělalo radost, že to nefotil zbytečně :-))

Tomu člobrdovi jsem zeskenoval a poslal tehdejší Svět motorů, kde to auto je v reportáži na obrázcích. Poděkoval a přesto se mně ozval po dvou měsících s tím samým znova. Asi rozesílá maily jako zjednaný. Ale tohle auto mít, tak si medím.

Komentář

quote:
                    Nedávno jsme vzpomínali W. Röhrla a potažmo i Audi, testovací trať u Slušovic, o které spousta mladších ani netuší že existovala a věří že jde o výmysl senilních staříků. Nevím na jakém fóru diskuze proběhla, proto dávám odkaz zde: http://www.czechrallyeweb.net/images...i_kopna_06.jpg

Docela by mě zajímaly nějaké informace-pravdy a mýty o tomto polygonu.

www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally

Komentář

Já zase takový pamětník nejsem a když byl tento polygon využíván, tak jsem skoro nevěděl co je rally. Ale díky tomuto polygonu jsme prý mohli vidět Audi i v československém mistráku, a to v rukou Lea Pavlíka. Údajně za to, že tam Audi testovalo, dostal Agroteam Slušovice (nebo jak se jmenoval) soutěžní vůz Audi. Kolik je na tom pravdy, to fakt netuším.
                      Navíc se tam netestovaly jen "běžné" soutěžní auta, ale někde jsem viděl fotky, které majitel udělal přímo na polygonu, ale odtajnil je až po revoluci. Prý ho tam němci solidně naháněli, aby jim dal film. Bylo to dost podobné Audi s 1, ale co to bylo za vůz, to fakt nevím.
                      Jinak opravdu super téma. Rád si něco z historie přečtu, protože toho moc nepamatuju (mé začátky se datují do dob Franze Wittmana, Mundla Baumschlagera, Johna Bosche, Attily Ferjancze, Lea Pavlíka atd.)

Komentář

To drdol:

Asi máš na mysli tuhle závodku:

Pokud vím, tak to byl jeden z prototypů určenejch pro nikdy nevzniklou skupinu S. Taky bych se ale rád dozvěděl víc ...

PetrWRC

PetrWRC | MotorHome.cz Member

Komentář

quote:
                          To drdol:

Asi máš na mysli tuhle závodku:

Pokud vím, tak to byl jeden z prototypů určenejch pro nikdy nevzniklou skupinu S. Taky bych se ale rád dozvěděl víc ...

PetrWRC

Jo, to je přesně ono. Když tak nad tím přemýšlím, tak ani nevím, v kterém to tak mohlo být roce.

Komentář

To drdol: Hodně se o tom psalo v jednom čísle Rally - zkusim to najít a kdyžtak bych to naskenoval a hodil sem link 8-)

EDIT: Tak tady to je: http://sweb.cz/petrwrc/audi.jpg

PetrWRC

Upravil - Petr WRC 21 Jul 2006 12:15:40
                            PetrWRC | MotorHome.cz Member

Komentář

quote:
                              To drdol: Hodně se o tom psalo v jednom čísle Rally - zkusim to najít a kdyžtak bych to naskenoval a hodil sem link 8-)

EDIT: Tak tady to je: http://sweb.cz/petrwrc/audi.jpg

PetrWRC

Upravil - Petr WRC 21 Jul 2006 12:15:40
                              Hm dobrá práce

www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally

Komentář

Working...
                              X