Díky Forreste.
Pokud by měl někdo další fotky, prosím podělte se. Vznikla totiž myšlenka na konstrukci papírového modelu tohoto vozu. Bez podkladů (teď už se jedná defacto jen o zbarvení konkrétního vozu) se to ale udělat nedá...
Pánové, někdo po mně onehdy chtěl přes SZ barevnou fotku Sedláře s Favoritem. Žel jsem musel konstatovat, že ji nemám a ten e-mail jsem posléze smazal. Teď jsem ale náhodou v dobovém tisku našel fotku od Jiřího Maršíčka, tak ji přefocenou dávám sem, třeba potěší i někoho jiného.
U nás myslím ne (bez záruky). Na naší straně železné opony byl k vidění v Polsku na Raidu. Naštěstí jsem byl u toho a čest se s ním utkat měl Leo Pavlík.
Já vím že startoval , ale mne zajímalo jestli proti Ragnottimu , já Pavlíka viděl několikrát na R 5 , ale to byla tenkrát rallyeová doba jinde a jiná , než dnes....
Jen upřesním, že Pavlík na R5 startoval v letech 1979-83 včetně, R5 Turbo pak vodil na pár soutěžích (z hlavy střelím Teplice, Košice a Boleslav) v 82.
Ragnotti v ČSSR opravdu nikdy nestartoval.
U nás myslím ne (bez záruky). Na naší straně železné opony byl k vidění v Polsku na Raidu. Naštěstí jsem byl u toho a čest se s ním utkat měl Leo Pavlík.
To Forrest: já jsem reagoval na tuto Folyho informaci , tak mne zájímá pokud se setkali tak jestli jel Pavlík na renaultu...
Měl jsem tenkrát možnost chodit na press centrum pro výsledky, takže bych to mohl vytáhnout, pokud by to víc lidí zajímalo. Mám v plánu udělat několik tzv. "opožděných reportáží" a památný 40. Raid Polski mezi ně určitě patřit bude. Byl to nářez - už ta startovka: Beguin a Zanini (2x Porsche), Blomquist Saab 99T, Pregliasco a Verini 2x Alfetta, Ragnotti, Krupa, Ferjanz a Pavlík na R5 A, Bohne MB 450 SLC, premiéra Polonezů 2000, a k tomu Kvaizar, Blahna a Havel na 130 RS. Že bych začal?
Komentář