Oznámení
Collapse
No announcement yet.
eWRC-results.com
Collapse
X
-
Jojo, také to používáme jako jeden ze zdrojů. I když se občas s M. Holmesem dohadujeme, jak je to přesně. A jednou mě pobavil, když mi napsal, že před soutěží obcházel ty týmy a dostal prý dotaz, jestli pracuje pro eWRC
Zanechat komentář:
-
Dle dnes otevřeného časopisu Rally jsem kouknul a vidím u startu Škody Fabia R5 : Rally de Portugal : Diego Salvi chassis #106 Hubert Ptaszek chassis #153 a G.Quentin chassis #138. Prosím doplnit do databáze.Za článkem stojí pan T.Plachý a M.Holmes
Zanechat komentář:
-
Tady jsem narazil na malou chybičku, comeback Petra Grosse bych si sice moc přál, ale ještě si na něj musíme počkat ;-)
https://www.ewrc-results.com/entryin...-2017/1485294/
Zanechat komentář:
-
Našel jsem posádku N.Althaus na Criterium Jurassium Jestli to je chassis #90,kdo ví.Ale je to EB technologis
Tady je odkaz : https://de.motorsport.com/ch-rallye/...gies-12333502/
Zanechat komentář:
-
Daniel Zpěvák Fabia S2000: Kopná 2017 SPZ 01R 0356 Chassis #95. Přidávám malé info a malinkou změnu do Resultu.
Zanechat komentář:
-
Shacki ohledně té káry 81 ta skončila havarií na Barumce.A ohledně té 44.. asi někde ležela bokem.A vlastníkem bude asi Machů.Ale tuto informaci nemám podloženou.
Zanechat komentář:
-
Sparrow asi ne. Auto na Valašce servisoval team Pavla Prášila a šef-mechanik byl Jarda Vančík. Já si myslím že majitelem auta je Petr Machů.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal SQUUGEE Zobrazit příspěvekOmlouvám se ,ale zkusím to dát i sem. Tak SPZ 14R 0319 J.Tarabus Škoda Fabia S2000- Valašská Rally 2017. Je číslo Chassis 44. Dle J.Tarabuse jak jsem s ním mluvil-je to auto po Jelínkovi (myslím motor,převodovka atd.).Ale kára není #81.Musela se napasovat do nové káry No.44. Prosím doplnit do Resultu.Díky moc Roman
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal Kenny_pce Zobrazit příspěvekBlbe se hleda, jestli to tu uz nebylo, v detailu posadky v soutezi (napr. tohle) bych uvital informaci o poradi ve tride/sampionatu. Dekuju
Radsi to zformuluju znova. V detailu posadky v soutezi bych chtel mit moznost vztahnout poradi v/po RZ a ztratu na km ke skupine(2WD)/tride(RC3)/sampionatu(JWRC). Kdyby se vesla ztrata na prvniho a nejblizsiho v/po RZ (opet v kontextu tridy), bylo by to uplne super.
Diky
Zanechat komentář:
-
Omlouvám se ,ale zkusím to dát i sem. Tak SPZ 14R 0319 J.Tarabus Škoda Fabia S2000- Valašská Rally 2017. Je číslo Chassis 44. Dle J.Tarabuse jak jsem s ním mluvil-je to auto po Jelínkovi (myslím motor,převodovka atd.).Ale kára není #81.Musela se napasovat do nové káry No.44. Prosím doplnit do Resultu.Díky moc Roman
Zanechat komentář:
-
Blbe se hleda, jestli to tu uz nebylo, v detailu posadky v soutezi (napr. tohle) bych uvital informaci o poradi ve tride/sampionatu. Dekuju
Radsi to zformuluju znova. V detailu posadky v soutezi bych chtel mit moznost vztahnout poradi v/po RZ a ztratu na km ke skupine(2WD)/tride(RC3)/sampionatu(JWRC). Kdyby se vesla ztrata na prvniho a nejblizsiho v/po RZ (opet v kontextu tridy), bylo by to uplne super.
DikyNaposledy upraveno Kenny_pce; 06-01-17, 08:43.
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: