Oznámení
Collapse
No announcement yet.
eWRC-results.com
Collapse
X
-
Nemáte někdo zájem o různé plakáty z českých rally... od roku 1975 do teď ...vypadly na mne při hledání potapěčské výbavy... vysloveně překáží a je mi líto je rovnou vyhodit do tříděného odpadu
Zanechat komentář:
-
Team SRT (R.Sirmacis) startuje na Barum Rally.Pokusí se někdo zjistit číslo CHASSIS ?
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal Deenz Zobrazit příspěvekNešlo by přepínání RZ a tříd udělat trochu větší, na mobilu se netrefím prstem
Zanechat komentář:
-
Jak jsem se dočetl v posledním Rally magazinu tak na Rajd Polski startovaly dvě Fabie R5 : E.Lappi SPZ 11R 0309 Chassis 71 a P.Tidemand SPZ 11R 0307 Chassis 72.
A na fotkách z Rally Pačejov startoval Pokorný s Fabii R5 a měla SPZ 01R 0352.Prosím pokud to půjde o dopnění do Result.Díky moc.
Zanechat komentář:
-
Nešlo by přepínání RZ a tříd udělat trochu větší, na mobilu se netrefím prstem
Zanechat komentář:
-
Njn, nechte makarona na neco sahnout. Jak to nema motor, kopacky, nebo <>, tak tomu nerozumi. Staci se podivat na web San Rema.
Predpokladam, ze vyhodnoceni tipovacky vazne kvuli tomu...
Zanechat komentář:
-
Vrtá mi hlavou taková blbost.
Jede se 100. Targa Florio. Po 8. RZ následuje 10. RZ. Kam se poděla 9. RZ?
Zanechat komentář:
-
Drobnost k Vltavě, obě Subaru startovala ve třídě E7, E6 je pro dvoulitry bez turba (Herold- Astra) a Kovanda s Favoritem jel třídu F5, ne E6.
Zanechat komentář:
-
Zdravím, našel sem malou chybu u Thuringen rallye 2013, je tam dvakrát Venca Stejskal sen, jednou jako pilot a pak jako spolujezdec Báry Holické. S Bárou tehdy jel myslim Venca jun....
Zanechat komentář:
-
Vždy rád nacházím starty českých posádek v zahraničních soutěžích. Takhle jsem narazil i na start posádek Pipota - Kalina a Arazim - Gál na Mont-Blanc 1992
http://www.ewrc-results.com/final.ph...c-Morzine-1992
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: