Re: Rally Sigma-Historie
Ahoj, do databáze jsem dopsal výsledky z roku 1982 ( časy v RZ nemám ). Jedna posádka není úplná st.číslo 147 Liedl - Muller TAZ Trnava Lada 2103. Víc o ni nevím. Takže pokud někdo zná....?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Rally Sigma-Historie
Collapse
X
-
Dneska konečně odesílám r.83! Čau Venca
Zanechat komentář:
-
Rok 1983 bude brzy přidán do databáze, rok 1982 nemám
Zanechat komentář:
-
Zdravím.
Neměl by jste někdo jen výsledkovou listinu z rallye Sigma rok 1982 a 1983? Pošlete mi to, když tak jako soukromou zprávu.
Dík.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal suky Zobrazit příspěvekZdravím.
Neměl by jste někdo startovní listinu z rallye Sigma rok 1982 a 1983? Pošlete mi to, když tak jako soukromou zprávu.
Dík.
Zanechat komentář:
-
Původně odeslal Fox Zobrazit příspěvekZkusím to sem vtulit...
Zanechat komentář:
-
Zdravím.
Neměl by jste někdo startovní listinu z rallye Sigma rok 1982 a 1983? Pošlete mi to, když tak jako soukromou zprávu.
Dík.
Zanechat komentář:
-
Zkusím to sem vtulit...
Zanechat komentář:
-
Nahrál jsem na ulož.to nějaké fotky, jsou tam mimo jiné asi tak 4 kousky ze Sigmy ´86 z toho stadionu.
Omlouvám se příznivcům jiných značek než VAZ - LADA - Žiguli, bohužel nic jiného nemáme na skladě .
http://uloz.to/x9v4NGD/fotky-z-rally-rar
Zanechat komentář:
-
Vo flanelke? Bez HANSu? A něbolo to nebezpečné?
Zanechat komentář:
-
"Flanelové,kostkované a nehořlavé košíle"Prý jste s tím jezdil kdysi jezdil pěknou kládu......
Zanechat komentář:
-
elis - Prý jo! Sice to je tak dávná historie, že si už to ani moc nepamatuju :-) , ale podle té flanelové, kostkované a nehořlavé košile to tak bude.
Zanechat komentář:
-
Starej pes : máš pravdu , jenže tenkrát to nevedla FAS . Prostě se na to dobře vzpomíná a taky na to , jakým způsobem se zajišťoval servis . I vzájemné vztahy mezi závodníkama byly někde jinde .
Zanechat komentář:
Zanechat komentář: